Frontend arendajad > OKIA kutsub

  • kaups 9 a

    Kui keegi küsib, miks just meile peaks tulema, on vastus aus ja lihtne:

    1. Meil on ägedad kliendid. See pole sõnakõlks, vaid tegu on valdavalt suurte nimedega. Aga samahästi tuleb ka väike lahe klient meile, kes tahab head asja saada. See kokku annab vahelduse ja on ikka hea, kui mõni börsiettevõte või startup hakkab just sinu käe all elama ning tuhandeid silmapaare teenima.

    2. Meie tööd on mitmekülgsed. Rakenduste ui'd, nn klassikaline veeb, e-kaubandus, muidugi responsiivsetena ja üha enam animeerituna. Kõige vähem on nn klassikalisi kampaanialahendusi, ehk fookus on suurematel ja huvitavamatel töödel. Täna oleme olukorras, kus me saame valida, mida töösse võtame ja mida mitte.

    3. Tiim on lahe, päriselt. Selline kirju seltskond inimesi meie grupis, 50+ inimest. Kõik me jagame suurt vahvat 4,5m kõrgust kontorit, kust ei puudu kalad, mängukonsoolid, palju sohvasid ja õllet täis külmkappi. Digiüksuses ehk OKIA's on täna 12 inimest, tore kokkuhoidev tiim, kellele on oluline ka tasemel kolleegide olemasolu tema ümber. Korraldame ka mitu korda aastas "suvepäevi", ühed on kohe kohe tulemas. Meil on ettevõtte ja ärina käimas praegu väga väga hea aasta, oleme tugevamad kui kunagi varem.

    4. Meil on korralikult väljatöötatud supporti süsteem. See tähendab, et kõik "väikesed pudinad" üritame kontsentreerida kindlasse nädalapäeva, et hakiks põhiprojekte võimalikult vähe ja saaks paremini süveneda. Supporti tööde ja meeskonna manageerija on lausa spetsiaalne korrektne inimene.

    5. Me oleme üks kahest digiagentuurist, kes kuuluvad Äripäeva palgamaksjate TOP'i. Ka see on oluline, et sa ei peaks raha pärast nii palju stressama ja oleksid õnnelikum inimene.

    Kõik see kokku on hea võimalus oma töökoha upgradeks. Kui oled kogenud, kirjuta, arutame, oleme konfidentsiaalsed. Palga osas oleme paindlikud - väga hea käsi saab väga hea palga, kõik vastavalt võimetele. Oluline on, et armastad oma tööd, silm särab ja tahad teha head asja, siis oskame ka meie sind vastavalt hinnata.

    http://www.okia.ee/blog/2014/09/okia-pakub-tood-front-end-arendajale/

    22. september 2014 - 19:32:50 · Otselink

  • Kuldar 9 a

    Endal hetkel käed sõlmes aga tahtsin lihtsalt mainida, et väga mõnusalt kokku pandud töökuulutus. 5+

    23. september 2014 - 02:32:30 · Otselink