Otsime WEB/UX disainerit / We are looking for WEB/UX designer

  • Ando 9 a

    Pakume tööd noores energilises ettevõttes, mis tegeleb online mängudega.
    Otsime open-minded inimest, kes ei karda out-of-the-box stiilis mõtlemist ning keda toetab lahe ja "kõik on võimalik" meeskond.
    Meil on üsna hea teadmine tootest ja selle omadustest, kuid me loodame Sinu peale, et sa juhid meid arti director'ina looma ilusa ja lihtsa UX'i.
    Pakume head tuju tööl, kuuma kohvi / teed, jäätist külmkapis, kontor 100% Mac ning loomulikult ka palka, millega ei tohiks hätta jääda ka elades Tallinna kesklinnas. Meie enda kontor asub Ülemiste City's ja meie peamiseks töö keeleks on inglise keel.
    Kui Sul tekkis äratundmisrõõm, et Sina võiks olla meie uus tiimi liige, siis palun saada oma CV/portfell, soovituskirjad ning mõni sõna Sinust endast emailile andolipp@hotmail.com või telefoni teel 557 6546.
    Tööga võid alustada kasvõi täna-homme.

    In the case of questions in English, please don't hesitate to contact me via email andolipp@hotmail.com or phone +372 557 6546.

    Ando

    17. september 2014 - 12:01:11 · Otselink

  • leedu 9 a

    Palun, Ando, ütle välja, mis ettevõttega on tegu. Vastasel juhul ei ole head nahka loota :(

    17. september 2014 - 12:31:14 · Otselink

  • Ando 9 a

    Hea meelega - ettevõtte nimi on Dreambox Games OÜ ning nagu ülalpool sai mainitud, siis tegu on noore ettevõttega. Üldiselt meie eesmärk on luua internetis meelelahutuslik keskkond, kus saab erinevaid online mänge mängida. Tuleviku plaanides on luua ka spordiennustuse portaal, kuid see oleks juba järgmine etapp. Kui midagi detailsemalt on soov teada, siis võib kirjutada/helistada ja saab täpsemalt arutada.

    Ando

    17. september 2014 - 14:39:21 · Otselink

  • leedu 9 a

    much better, thanks :)

    17. september 2014 - 15:58:44 · Otselink

  • Ando 9 a

    Esmalt tänud kõigile, kes huvi tundsid. Tänaseks oleme kõikide huvilistega ka kohtunud ning protsess liigub edasi. Samas kui kellelgi veel hea idee tärkab ja soovib kätt proovida, siis aega on selle nädala keskpaigani (so 1. oktoobrini).

    Ando

    29. september 2014 - 10:48:23 · Otselink