Jagan töökuulutust:)

  • Olive 9 a

    Tere, palun jagada antud töökuulutust:

    Otsime kiiremas korras oma ettevõttesse täistööajaga kujundajat, kes tunneks ennast koduselt Adobe perekonna programmide - Photoshop, Indesign ja Illustrator - kasutamisel.
    Pakutava töökoha ülesanneteks on erinevate trükiste(plakatid/flaierid/voldikud) ja facebooki postituste kujundamine. Lisaks firma WordPress-i platvormil oleva kodulehe haldamine ning kujundamine.

    Omalt poolt pakume sõbralikku töökollektiivi, motiveerivat töötasu ja inspireerivat töökeskkonda värkelt valminud büroos asukohaga Kristiines.

    Oma portfoolio ja CV koos soovitava palganumbriga saata meilile:
    kujundajaks@gmail.com

    päikest!

    11. september 2014 - 06:19:50 · Otselink

  • Miks nii anonüümselt, et isegi ettevõtte domeeniga ametliku e-posti ei kasutata töösoovijate avalduste vastuvõtmiseks?

    11. september 2014 - 09:22:00 · Otselink


  • Miks nii anonüümselt, et isegi ettevõtte domeeniga ametliku e-posti ei kasutata töösoovijate avalduste vastuvõtmiseks?

    Eks ikka vähene usaldus maailma vastu ja enesekindluse puudumine :) lisaks mõttetu püüdlus suhtlust kuskile kindlasse kanalisse kapseldada. Paljus selles on süüdi ettevõtluse halb maine ja otsekontatkid kiputakse alati kuskil lihtsalt tanki laskma või googlis sajandiks indekseerima. Ei tule meil aega niipea kus näeme kuulutuste juures palganumbrit/vahemikku või reaalset inimest (väike)ettevõtluse taga.

    11. september 2014 - 12:45:40 · Otselink

    2

    • kuidas ettevõtlusel halb maine on?

    • üldjuhul ikka ettevõtjat ei austata ja eeldatakse alati halvimat :) nii riigi poolt, kui ka meedi apoolt. Valdkonniti see muidugi erineb

    Loe kõiki

  • Kämbu 9 a

    Pole just usaldusväärne töökuulutus. Ei kandideeri.

    Inimene soovib usaldusväärset kohta kuhu minna tööle, ja googledamine, kus täpselt asub, kuidas firmal läheb, kas nad ikka jaksavad mind palgata, on mul homme ka palk laekunud, kes on minu tööandja, kes on inimesed kellega koos hakkan töötama, millised on täpsed tööülesanded, kes otsustab töö üle jne.

    03. oktoober 2014 - 12:58:07 · Otselink