Otsin appide arendajat partneriks 50/50

  • Joe 9 a

    Tere!

    Teen hobikorras sellist veebilehte nagu trenni.ee. Lehe põhiline väärtus on videod ning videotest välja lõigatud pildid, igal treeningpaigal on olemas oma video, videoid on mul tehtud 100 ringis (monteerimist ootavaid videoid on lisaks umbes 200) ning juurde suudan toota iga päev 1 uue video erinevast sporditrennist. Objective C-d ma ise niipalju ei jaga, et oskaks kiirelt ning vigadeta võrdväärse appi teha. Siin on üks näide, enamvähem selline app sobiks mõne muudatusega.

    Kas kellelegi partnerlus pakuks huvi? Minult content ja Teilt äpp ning pidev arendus ja paiskaks toote App store'i ja Android marketisse ja Windows Phone'ile müüki. Miinuseks on vähene rahvaarv Eestis, plussiks aga originaalsus - sellist contenti kuskilt mujalt ei leia.

    Plaanid tulevikuks: efektiivse koostöö korral (esimesel võimalusel) soovin laieneda Londoni turule, kus ma füüsiliselt kohapeal sama asja edasi hakkan ajama, sama tempoga.

    Arendajalt ootan fluent appe, ilma eriliste bugideta nagu valmistajatehas oleks nad ise teinud ning standarditega kaasas käimist. Olen noor, ambitsioonikas ja agressiivne ning soovin luua midagi uut ja huvitavat.

    50/50

    Vastust oodates,
    J

    27. mai 2014 - 12:33:21 · Otselink

  • ei paku sulle appi , aga

    * ära tee 50/50 mitte kellegiga ja mitte kunagi (partneriga tee ka 69 :)). Puhtalt selle pärast, et panused ei ole kunagi 50/50 ja ühel hetkel oled koos passiivse partneriga kes ei edenda (tulu pole, huvi kaob) või laseb ligu (tulud head, jõupositsioon) olenevalt olukorrast , tujust ja muudest asjaoludest

    * paku oma contenti müügiks olemasolevatele treeningappidele kelle juba on olemas turuosa ja publik. Vaata asja selgelt selliselt mida sina suudad ise luua ja mida müüa, kui see on treeningvideo , siis keskendu sellele. Kui sa alguses ei olegi kohe turul peamine tulejõud ja ei saa lõviosa tuludest, siis ajapikku on sedasi suurem võimalus tuntuks saada ja juba teiselt positsioonilt enda sisu turustada ja võibolla luu ka oma app seda ise finantseerides.

    27. mai 2014 - 13:39:50 · Otselink

  • kaups 9 a

    Täna äpiga läbi lüüa on väga-väga vähe tõenäoline, päris korralikku raha teha. Selle taga peab olema väga kõva pr ja turundus, siis ehk võibolla. Ja õnne parasjagu. Ideest ei piisa isegi.

    AGA contenti sihtgruppidele, nagu vaalas soovitas, saaks küll müüa ja kui see on korralik, siis peaks ka müüki suutma teha. Reaalsem ärimudel kui äpp.

    28. mai 2014 - 10:33:06 · Otselink

    6

    • ma ei tea, kui on subscription teenus läbi appi ja 5 -10 euri kuu, siis annab ju päris hea stardi

    • väga optimistlik teha eesti turule app, mille kuutasu on 5-10 euri ja mis näitab treeningsaalide promo videosid.

    Loe kõiki

  • Joe 9 a

    Tänud vastamast, mehed!

    Leidsin Garage48 abiga endale meeskonna, kes oli projektiga liitumisest huvitatud.

    01. juuni 2014 - 18:40:40 · Otselink

    1

    • Minu arust jumala õige liigutus ... edu projektis! :)

    Loe kõiki

  • Joe 9 a

    Edit: meeskond hüppas alt :D
    Ei tea kas neil oli sitt päev vms aga tõstati küsimus:" kellel on seda vaja, mis probleemi ta lahutab?" ja leiti et kellegile pole seda meelelahutust vaja, kuna Youtube ja Foursquare on olemas juba. Oeh.. :D

    Aga mina struggle'in edasi oma üritusega ja käin iga päev filmimas,.
    Promovideotele teen juurde massiliselt artikleid nagu siin: trenni.ee/windmill ja neid suures koguses.
    Veebileht on põlveotsas valmis taota ilma eelneva IT hariduseta muidugi.

    Kui kaasmõtlejaid on siin kes soovivad koos minuga kogu plaani arendada siis pakkumine kehtib endiselt.

    03. juuni 2014 - 21:31:35 · Otselink

  • eks see algus ole nagu nato abi liikmetele, kui ise ei võitle , siis keegi sinu eest ei võitle :) seega alguses müü contenti teistele ja rendi veebileht, landingpage vms asi mis on kujundatud ja maksab kopikaid.

    Arutult erinevat sisu toota ei ole mõtet ja kui sul on täna olemas 100 videot, siis selle baasilt võid avaldada sisu korra või paar nädalas aasta ja rohkemgi. Vajad pigem kaalukat strateegiat kuidas seda sisu turundada ja kellele. Kui sul ühe korraga ei õnnestu võid ju sama sisu uuesti ja uuesti teises järjekorras proovida turundada.

    03. juuni 2014 - 22:12:20 · Otselink

  • Tauno 9 a

    Youtube Paid Channels oleks sellise contenti monetiseerimiseks palju lihtsam viis. Ei pea arendusele aega kulutama, inimesed juba oskavad kasutada ja jagada. Osad videoid paku tasuta, parem kraam tasu eest.

    Youtube kanalid on tõusev trend, seal teenitakse päris korralikult. Ei pea kellegile 50% andma ja saad kiirelt teada, kui paljud oleks sellise sisu eest nõus maksma. Lihtne veebileht ja FB leht tasub ka muidugi teha, seal promod kanalit ja embedid videoid mida jagada.

    03. juuni 2014 - 23:00:37 · Otselink

    5

    • on valid point Sul. Samas kas siis peaks tegema kõik õpetusvideod inglise keeles?

    • as saad seda testida, tee 10-le videole dubbing peale ja vaata kas inimesed seda vaatavad

    Loe kõiki

  • Lihtsalt uitmõtteid, aga content peaks müüma neile kellele seda vaja on. Minumeelest oleks vaja videosid spordiklubidel enda veebi. Youtube, Vimeo vmv on head kohad kus hostida ja siis spordiklubid saavad sealt enda veebi lahedad videod panna (+ extra külastus läbi portaalide kus hostid ja sotsiaalmeedia).

    Müüa sellist contenti lõppkasutajale on nagu küsida inimeselt reklaami tarbimise eest raha (super kui sellise mudeli suudad tööle panna, aga vaevalt see Eesti turul võimalik on, a'la vaalas soovitas 5-10 euri küsida kuutasu, et inimesed saaks reklaami vaadata, nuh, see ei tööta päris nii ...).

    Proovi diilid saada spordiklubidega, loo sotsiaalmeedia kanalid jne ... kui see kõik on olemas, siis on aeg edasi minna, arendada lahe app, jagada seda tasuta ja võtta raha pigem klubidelt, kelle videod seal on eelistatud, mitte inimestelt, kes tahavad trenni teha ;)

    Kui tegu on hea teenusega, mida tarbitakse, siis raha tuleb hiljem ka kasutajatelt, kui kohe hakata raha küsima lõpptarbijalt, on asi eos surnud.

    04. juuni 2014 - 12:46:09 · Otselink

  • Too üks oma videodest näiteks välja, siis on näha, mis kvaliteediga asi üldse on ja selle pealt saab edasi vaadata.

    04. juuni 2014 - 14:29:45 · Otselink

  • Joe 9 a

    @frizuurikas väga head mõtted, eriti viimase lause viimane pool. Üks mõte tekkis hiljuti teha õpetuste "pakette" niiöelda- Nt: inimest huvitab taipoks, ta vaatab videot ja ah-haa, Spartas saab õppida taipoksi. Teaser nähtud, vaatab ta õpetusvideoid erinevate tehnikate kohta, et saab trennist paremat aimu. 3 videot näeb "niisama," ülejäänud 7 vaatamiseks tuleb juba kukrut kergitada. Videod oleksid loomulikult oma ala tippudega. 1 tehnika, teine tehnika, video jõusaalist - mis harjutusi peaks üks taipoksija seal tegema ja kuidas, kõik ette näidatud treeneri ja modelli poolt.

    Treener ise ütles, et talle saadetakse kirju (enamasti noorukitelt, keda nt. kiusatakse) ning kirja sisu on kokkuvõtlikult selline:" õpeta mind emaili teel poksima." Treener ütleb, et inimesed ei julge tulla trenni, kardavad trennis haiget saada ning suurem osa inimesi elavad ju üldse väljaspool Tallinna. Loomulikult ei meeldi mulle idee kelleltki abivajajalt raha küsida, kuid 0 eurose töötunniga elu lõpuni oma projekti vedada ka ei tahaks - nii võetakse elekter majast ära :D

    See kõik eeldab loomulikult mingit uber disaini aastast 2014 ja kõike muud. Tuleb välja, et ma ei otsi ainult äpi valmistajat vaid inimest, kes oskaks ka kõike muud. Aga noh, I guess et olen nii varajases staadiumis enda asjadega et ei suuda kedagi convince'ida joinima ja panustama.

    06. juuni 2014 - 10:53:19 · Otselink

    3

    • Tänud vastamast! Mulle tundub, et nad teevad seal ainult aeroobikat ja P90X-i? Mina mõtlesin pigem kõiki sporditrenne. Malemängust jalgpallini välja.

    • kõike korraga ei jõua sa niiehknaa

    Loe kõiki

  • Tegelikult ma ei usu et asi oleks über vinges disainis. Esmane on ikkagi ärimudel kui tahad asja mitte hobi korras teha vaid ka kopika teenida. Teine sinu jaoks väga oluline probleem on turundus. Kui sul on töötav asi ja vinge sisu, kuidas see sihtgrupini viia võimalikult väikeste kuludega (reklaam). Nagu ma aru saan, on sul hetkel raske leida kostööpartnereid just seepärast, et ärimudel kui selline on rohkem "palju huvitavaid mõtteid mida saaks ja võiks" kui konkreetne tegevusplaan.

    06. juuni 2014 - 12:19:26 · Otselink

    1

    • mu mõte oli tegelt, et leia paar tundi ja pane oma äriplaan kirja paberile (iseenda jaoks)

    Loe kõiki

  • Joe 9 a

    Adsense näitab et päevas on mingi 2-10 page viewd. Tase :D

    Lisaks üritavad inimesed õõnestada projekti, stiilis :"video on mõttetu." Ja mina ullike mõtlesin et video ja street view jms dünaamika on tulevik :D

    http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?91,13082749,13087451#msg-13087451

    Oeh, iga algus on raske, eks? :D

    Samas sain paari oma ala sporditipuga kokkuleppele teha videoid aga kõik viskavad mingeid kaugeid kuupäevi, kogu värk venib. Kusjuures see mõte et lõpptarbijale midagi hinnaks panna on asi eos surnud - nõustusin enne aga nüüd vaatan et kuna nii mõttetult vähe inimesi elab Eestis, Adsense tundub ajaraiskamisena. Prooviks äkki koduaeroobika.ee eeskujul tegema treeningpakette niiöelda.. 10 mingi spordiala-spetsiifilist õpetusvideot = fortumoga 5eur transfer ja näed neid. Aga noh vara rääkida sellisesest asjast. Mina olen valmis iga päev mitu tundi filmima aga most trennid panevad lihtsalt blokki. Normaalne jõusaal, 20 autokohta samas koguaeg on mingi 3-5autot maja ees max ja tasuta videost ütlevad ära, ei mõista miks :D Saan aru et kuna mu veebilehte keegi ei külasta siis miljon klienti nad endale juurde ei saa aga tasuta video.. Mõni on 10a eksisteerinud aga ühtegi videot pole suutnud teha oma klubist. Korvpallitrennidest ei vasta mitte keegi :@

    Almost forgot, väike sketch mille tegin kunagi lol:

    29. juuni 2014 - 17:59:57 · Otselink

    10

    • seega küsi klubidelt milline oleks see väärtus mille eest nad sulle maksaksid: ala uued kliendid, reklaam vms ja inimeste käest küsi sama mille eest nad oleks valmis maksma.

    • extortion mõlemal suunal ei õnnestu

    Loe kõiki