Estonia Pianos

veeb · doit · estonia klaverivabrik as

jaanuar 2014

estoniapiano.com

Lühikirjeldus

Estonia grand and concert pianos are the result of an ideal - to craft inspirational instruments by hand using only the best suited, and therefore limited, materials, parts and experienced craftsmen in Europe.

Tootjafirma

DoIT

Eraisikud

0 meeldimist
  • Vaadake kriitilise pilguga üle.
    Sõbralikud urlid tulevad peagi :)

    15. jaanuar 2014 - 11:29:31 · Otselink

  • lahe leht

    * "eng" või keele link suurel resol on teistest asjadest väga kaugel ja ei joondu sisuga
    * teise astme menüü võiks olla kontrastsem ja font ehk liiga "light" valitud lugemiseks.

    15. jaanuar 2014 - 12:30:08 · Otselink

  • tajo 10 a

    Open Sans ja ülikvaliteetsed rätsepklaverid ei lähe minu maailmas hästi kokku. Vahepeal on tunne, nagu vaataks mõne noore startupi lehte, mitte maailmakuulsat klaveritootjat.

    15. jaanuar 2014 - 12:43:23 · Otselink

  • kaups 10 a

    Lisan omalt poolt, et kõik võiksid nüüd kenasti üle minna retina resole, et kõik pildid (eriti raam - logo, ikoonid jms) kas topeltresos või vektoris. Enamik tahvleid/telefone on retina-ekraanidega, mitte-retina veebid on udused, läbisegi terava tüpograafiaga, mis on kokku nagu sassis tuba. Kõrgresos läpakaid tuleb ka järjest juurde ja kuna veebi ei tehta ainult tänaseks, vaid mitmeks aastaks ette tavaliselt, on see kõik väga möödapääsmatu.

    Konkreetselt saidilt ootaks jah rohkem esinduslikkust, julgust, puhast kompromissideta esteetikat ja väga tugevat taustalugu (ajalugu siis, mitte helitausta), tuntud muusikute case jms.

    15. jaanuar 2014 - 14:35:56 · Otselink

    1

    • +1 Retina agitatsiooni tuleb teha tugevalt.

    Loe kõiki

  • Kõik väga head mõtted ja soovitused! 50% nendest on juba plaanides, ülejäänud 50% saavutab tõenäoliselt hea müügitöö tulemusena :)

    15. jaanuar 2014 - 15:13:46 · Otselink

  • Sven 10 a

    "Hear our pianos" võiks neid YT klippe lehe sees näidata ning läbivalt võiks lehel olla link YT (FB, LI?) kanalile. Kindlasti ei tohiks peamenüü link hoiatamata (või ka hoiatades) mingit muud keskkonda avada.

    Üldiselt ilus ja korrektne lahendus, kuid nagu eelnevalt mainitud, arvestades toodet ja ajalugu, võiks omanäolisem olla. Kindlasti tahaks klavereid palju suuremana näha, kas siis kohe lehe sees (ala apple tootelehed) või klikitava-zoomitava lahendusena. Lisaks võiks võimalusel olla esindatud ka erinevad värvid.

    16. jaanuar 2014 - 11:02:40 · Otselink

  • tajo 10 a

    See on üks nendest lehtedest, kus ma võin öelda, et kole kahju, et ise teha ei saanud :)

    16. jaanuar 2014 - 11:20:15 · Otselink