Otsime arendajat

  • raunom 10 a

    Beekman OÜ

    Loome kodulehti ja mobiiliveebe. Tunneme hästi kaasaaegseid tehnoloogiaid ja pöörame suurt rõhku kvaliteedile. Aitame jõuda õigete eesmärkideni. Pakume teenust klientidele üle maailma – põhiliselt Šveitsis, Prantsusmaal, Soomes ja Eestis.

    VEEBIRAKENDUSTE ARENDAJA

    Tööülesanded
    - veebikujunduste kodeerimine (HTML/CSS/JavaScript)
    - WordPress kujundusmallide loomine

    Vajalik kompetents
    - PHP tundmine väga heal tasemel
    - MySQL tundmine väga heal tasemel
    - HTML/CSS/JavaScript tundmine väga heal tasemel
    - "responsive" veebi põhimõtete tundmine väga heal tasemel (mobiiliveebid)

    Kasuks tuleb
    - mõne tuntud "responsive" raamistiku tundmine (Bootstrap/Foundation/...)
    - Python/Ruby keelte tundmine

    Pakume
    - võimalust oma tööaega ise planeerida
    - konkurentsivõimelist palka

    Loe lisa ja kandideeri:
    http://www.cv.ee/toopakkumine/beekman-ou/veebirakenduste-arendaja-d339313.html

    05. november 2013 - 07:24:18 · Otselink

  • Korralikult koostatud töökuulutus, huvi pärast küsin, miks tööülesanne on front-end kood, html/css/js aga kompentensis esikohal php/mysql väga heal tasemel?

    06. november 2013 - 19:39:47 · Otselink

  • kaups 10 a

    Korralik pealtnäha ehk küll, aga vaid nõudmistele keskenduv. Progejaid/arendajaid saab täna vaid paremaid tingimusi pakkudes (ei väsi kordamast), ennast atraktiivseks tehes (ja kui seda ei oldagi, siis no luck), vähegi asiseid tegelasi otsitakse ikka tikutulega. Üldiselt progeja ei taha ka kodeerida, teistpidi juhul aga pole reeglina oskuseid.

    06. november 2013 - 21:01:38 · Otselink

  • Väga hea tase on ju suhteline mõiste, aga progejad kes tõesti heal tasemel php'd, sql'i ja pythonit tunnevad ei viitsi html'i ja css'i kribada ja see oleks ka raiskamine. Pealegi sageli ei oska nad seda väga heal tasemel, kuna lihtsalt ei puutu igapäevaselt kokku.

    Üldiselt loevad alati ju kolm asja: raha, töökeskkond ja projektid (järjesta kuidas tahad, kõik on olulised, palgatööl vast siiski on raha kõige tähtsam), ideaalis peaks kõik kolm tasakaalus olema. Inimese jaoks kes just kooli lõpetab, on vast huvitav töö ja arendav keskkond kõige tähtsamad, inimese jaoks, kes asju väga heal tasemel oskab on need ka olulised, aga mitte nii suure kaaluga enam.

    06. november 2013 - 21:32:59 · Otselink

  • Sven 10 a

    Ma arvan, et huvitav töö kaalub päris palju muid asju lõpuks üles. Noortel vb jah oluline, et kontor oleks äge, kuid nt progejaid vaadates siis neile enamasti piisab, et on head klapid ja et kardinad saaks ette tõmmata. Elu on näidanud, et lauajalka ja koroona seisavad kasutult, diivanil lebob peamiselt koer.

    07. november 2013 - 12:01:56 · Otselink

    4

    • ma olen vahetanud ka väiksema palga peale , põnev

    • kui töö on vastumeelne, siis muidugi, või on konfliktid kollektiivis jne. Ma mõtlesin, pigem, et kui ok töö on olemas.

    Loe kõiki