Tegevust veebidisainer/-programmeerijale

  • Kessu 10 a

    Olen veebidisainer/-programmeerija aastast 2009. Siiani töötasin väikeses veebiteenuseid pakkuvas ettevõttes. Tööülesanneteks peamiselt wordpress veebilehtede disainimine ja programmeerimine. Mu tegevuste hulka kuuluvad ka reklaamide, firmakaartide, bannerite, autokleebiste, logode jms valmistamine.
    Keeltest on mul selged html, css, php, javascript, actionscript, mysql. Teen ka responsive ja grid960 lehti. Kasutan adobe photoshop'i, flash'i, dreamweaver'it, illustrator'it ja indesign'i.

    Jäin lapsehoolduspuhkusele ja igavus tapab. Sooviks end ikka rajal hoida ja ootan igasuguseid väiksemaid erialaseid tööpakkumisi. Välistatud on portaalid ja e-poed ja muud suuremat laadi projektid.

    Portfolio lehte mul veel ei ole aga ilmselt hakkan seda varsti valmis keevitama. Soovi korral saadan tehtud tööd mailile. Asun Tallinnas. Arve esitamise võimalus puudub.

    30. juuli 2013 - 10:29:52 · Otselink

    2

    • kui sa oled lapsehoolduspuhkusel ja teed tööd, siis kaob su vanemahüvitis või muutub selle määr miinimumiks

    • Aitäh, olen teadlik. Vanemahüvitise kõrvalt võin juurde teenida veel miinimumpalka, siis midagi ei muutu. :)

    Loe kõiki

  • kaups 10 a

    1

    • See on mu facebooki leht asjade jaoks mida olen teinud sõpradele-tuttavatele.

    Loe kõiki

  • pedanik 10 a

    Hei! Mul oleks just üks selline Wordpressi põhine asi soolas. Saada palun paar oma tööd aadressile priit@innofex.com ja saadan vastu lisainfot.

    13. august 2013 - 14:58:57 · Otselink

  • urmash 10 a

    Vaata, kas oled huvitatud bio.edu.ee stiilis uusi asju (digibioloogia veebilehti) looma, http://phet.colorado.edu/en/simulations/category/html eeskujuks. Kui jah, siis, võta ühendust.

    28. august 2013 - 11:56:32 · Otselink