Disaini Vabrik

  • Tarmo. 10 a

    www.disainivabrik.ee

    Disaini Vabrik on graafilise disaini ja veebilahenduste agentuur. Ühendame oma töös innovatsiooni, ühised ideed, oma oskused ning visualiseerime tervikliku kuvandi teie ettevõttele. Töötame käsikäes kliendiga ning loome tänapäeva standarditele vastavaid lahendusi.

    • Graafiline disain
    • Logod ja visuaalne identiteet
    • Küljendamine ja trükised
    • Pakendidisain
    • Veebilehe disain, teostus ja haldus
    • Illustratsioonid

    16. juuli 2013 - 15:18:44 · Otselink

  • jüri 10 a

    Konkreetne leht on minimaalsete muudatustega WP Gridlocked theme.

    Mõistan, et see on hea lihtne viis potfolio esitlemiseks, aga kingsepal endal võiks olla ikkagi natuke rohkem omanäolisem lahendus...

    16. juuli 2013 - 20:45:53 · Otselink

  • Ooker 10 a

    Ehk jõuavad kunagi selle omanäolisema lahenduseni ka.

    Mul hetkel tekitasivad kummastust pigem sisulehed nagu
    http://disainivabrik.ee/disaini-vabrik/
    või
    http://disainivabrik.ee/teenused/

    Le persetki ei näe sealt lugeda.

    Töödest mõni täitsa nitsevoo, samas kõrval teine kisendab näiteks vägisi väikese tüpograafia kursuse järgi.

    Üldiselt tundub, et tegemist on miski noorte alustava ettevõttega ja selles perspektiivis vaadates ei tahaks kobiseda - kümne aasta pärast on need noored tegijad ja ma kobisen ikka siin pikslis edasi :)

    16. juuli 2013 - 23:43:58 · Otselink

  • Ooker 10 a

    A jah, ühte asja tahtsin veel mainida.

    Olen täheldanud häirivat tendentsi, et viimastel aastatel pöörduvad inimesed teineteise poole Suuri Algustähti kasutades. Näiteks kirjutab keegi suht hea tuttav e-mailis a la: "Ehk on Sul aega täna see asi ette võtta?" Nigu mul siis Hullult Aega kohe juurde tuleks.

    Õudne ju. Kui ma omal ajal noor olin, käis diskussioon sõna "jumal" kohta, et kas kasutada suure või väikese algustähega. Mõni arvas, et see on nii tähtis vana, et kuidas sa ikka ta poole väikese algustähega pöördud. Mina tegin enda jaoks juba toona selgeks, et ole sa kui tähtis tegelane tahes, grammatika vastu sa ei saa: pärisnimed kirjutatakse suure ja üldnimetused väikese tähega. Kui nüüd keegi kirjutab mulle meilis, et "kas Sa täna lõunale ka lähed?", ajab see mu maailmapildi tiba uppi, saate isegi aru, eksole.

    Aga teemasse tagasi: ma ei ole seni veel näinud, et keegi iseenda kohta suurtähte kasutab nagu http://disainivabrik.ee/disaini-vabrik/ lehel: "Tegutseme selles vallas lausa fanaatilise pühendumusega ja mõtleme, et kui Me midagi teeme, olgu... jne"

    (assa raisk, enne ütlesin, et ei näe midagi lugeda, nüüd tsiteerisin sama lehte, paljastasin vist Ennast)

    17. juuli 2013 - 00:00:20 · Otselink

    4

    • tundub et 2013a pixel.ee kommentaari võitja selgunud

    • Puutub see, et sõna "sina" kasutatakse kirjalikul pöördumisel ka suure algustähega, mis osutab kuulajale. Ehk Sind häirib veidi vale asi.

    Loe kõiki

  • Allar 10 a

    http://keeleabi.eki.ee/artiklid2/suurtxht.html

    "Teie" isiklikus formaalses pöördumises on OK, aga "Sina" suure tähega kirjutada tundub veidi kummaline küll...

    17. juuli 2013 - 23:59:42 · Otselink

  • Ooker 10 a

    Ok, saan aru, et mu eelmise posti sissejuhatus oli võib-olla eksiteele viiv. Tegelikult tahtsingi ma öelda pelgalt seda et:

    - esiteks - minu meelest ei ole vaja igapäevasuhtlusesse selliseid "pöördumiseufemisme" - tavaline "sina" kärab küll. Neid suurtähelisi pidulikumaid vorme olen ma just viimasel paaril aastal tähele pannud. Just suhteliselt isklikes või nö "võrdsetes" vestlustes. Kui keegi tahab oma kliendi, maksuhalduri või kirikuõpetaja poole nii pöörduda, pole probleemi.

    - teiseks - suurtäheline "Meie" vorm (nagu kõnealuses veebis leida võib) tundub veidi liiga ülepaisutatud, ükskõik mis kontekstis.

    Aga noh, eks see on lihtsalt selline hapukurgihooaja teema...

    18. juuli 2013 - 20:13:04 · Otselink