Otsime startup projekti meeskonda programmeerijat

  • Robot 11 a

    Tere,

    Oleme ettevõte kellel on kavas käivitada veebiprojekt euroopa turule, selleks vajame meeskonda heade programmeerimis oskustega meeskonna liiget. Programmeerijal peaks olema piisavalt vaba aega tegelemaks antud projektiga, ta ei tohiks karta võtta riske kui veebiprojekt ei realiseeru, sest keegi ei anna 100% garantiid, et loodav veebisüsteem hakkab reaalselt ka kasumit teenima. Isikul peaksid olema PHP, MySQL, Javascript, CSS, HTML keeled selged, hea inglise ja eesti keele oskus, hea suhtleja, otsustusvõimeline ja kohusetundlik.
    Me vajame ühesõnaga investorit kes investeerib meie ideese oma oskused. Tasumine toimub kui projekt on käivitatud ja toodab kasumit. Lisaks programmeerimiskulude katmisele lisandub ka 2-5a aasta kasumist kokkulepitud %.

    CV ja Küsimuste esitamiseks palun saata e-mail: kiks@planet.ee

    12. märts 2013 - 02:51:36 · Otselink

  • Kuldar 11 a

    Võibolla tuleks kasuks ka välja tuua, mida te omalt poolt pakute. (Peale võimaluse tööaja eest ehk kunagi tulevikus tasu saada.) On teil tasemel disainerid? Eelneva kogemusega tootearendustiim? Põhjalik eelnev sihtgrupi uuring?

    "Ehita idee valmis ja siis vaatame kas tasu saad" pakkumise peale te paraku häid arendaid ei leia.

    12. märts 2013 - 04:13:10 · Otselink

    7

    • ei ole hobi, startup on persekukkunud (väike)firma kuni hetkeni millal ta muutub kasumlikuks. Nagu joodikust fie :). Muidugi on erandeid.

    • See on päris huvitav lähenemine :) Nii saaks asja vaadata küll.

    Loe kõiki

  • kaups 11 a

    Kahjuks on see üks tuhandest sellisest "tööpakkumisest", millele hea progeja pigem kulmu ka ei liiguta. Sest sellel puudub tema jaoks reaalne väärtus, 99,9% tõenäosus, et ta raiskab lihtsalt aega, on väga tõenäoline. ERITI pikemaajaliselt motiveerituna, sest see mott kipub paari kuuga lihtsalt ära kaduma, kui oma vaba aeg, õhtused töötunnid kõik sinna ära kaovad.

    Leida täna progejaid, kes tasuta ehku peale "midagi" teevad, vajab oluliselt tugevamat ja selgemat lähenemist kui üks paksult kirjavigu täis ühepoolne kuulutus. See paraku lihtsalt on nii.

    12. märts 2013 - 11:43:53 · Otselink

  • sander 11 a

    Kaupo, aga mis sa lahenduseks pakud (ja ma ei küsi seda norimise pärast)?

    Kõige lihtsam on taoliste ideede tehnilisi realiseerijaid leida Garage48'lt ja samas saab ka idee proovile panna.

    12. märts 2013 - 13:33:23 · Otselink

    1

    • lahendusesk oleks avatus vähemalt osas mis võimaldaks idee taga olevate inimeste tausta tuvastada. Siis on lihtsam otsustada.

    Loe kõiki

  • kaups 11 a

    Jah, networking kindlasti, Garage nende hulgas. Ma ei tea lahendust, aga sellisel kujul see asi ei toimi, see on selge. Kindlasti on jah oluline avatus ning inimestega otsekontakteerumine. Tihti sellised asjad käivituvad ikkagi sõprus-/turvusringkondades, mitte võõraste inimeste vahel. Praegu keegi tahab kellegi panust millessegi, mis ei pruugi õnnestuda ja mille kohta pole mitte midagi teada.

    Eks see startupindusega nii ongi, et 90+% ebaõnnestub, aga et jõuda katsetamiseni, peab tekkima motivatsioon. Selle kuulutusega see kahjuks ei teki. Hoian jumala pärast pöialt, et vajalik inimene või inimesed leitakse. Lihtsalt selliseid ja palju paremini sihitud otsijaid on meeletult palju.

    12. märts 2013 - 15:16:43 · Otselink

  • sander 11 a

    Oma kogemustele põhinedes, siis kindlasti on õigem otsida tegijat oma tutvusringkonnast (kuigi alati ei pruugi sellist inimest olla). Kellegi võõra tiimi võtmine, eriti veel selliste tingimustega, võib tulemuseks olla see, mis ühes filmis suure sotsiaalvõrgustiku ainetel tehti :)

    12. märts 2013 - 15:35:49 · Otselink

  • Robot 11 a

    Tehtud on kõik vajalikud uuringud ja ettevalmistused. Kahjuks ei leia enda tutvusringonnast head programmeeriat.
    Kirjutasin kuulutuse öösel 2-3 ajal, kui olin üle 20h magamatta, sorry kuulutuse kriitikud, mõni inimene püüab tööd kah teha mitte kriitilise pilguga kuulutusi lugeda ja siis enda arvamust igal pool avaldada.

    Ega minagi ei poolda väga, et võtame võõra inimese meeskonda. Aga kuna hetke seisul vahendeid lehekülg kuskilt tellida puudub, siis peab leidma mingi lahenduse sellele.

    12. märts 2013 - 16:24:53 · Otselink

    1

    • Kui ei soovita tagasisidet, et midagi paremini teha ja eesmärkidele lähemale jõuda, siis... See ütleb piisavalt kogu asja kohta paraku :)

    Loe kõiki

  • Lauri. 11 a

    Kui kõik riskid veeretada osalistele, siis oleks loogiline, kui sellega kaasneks ka osalus ettevõttes, mitte ebamäärane lubadus maksta paaril aastal väike protsent kasumist. Kasum iseenesest on juba niivõrd umbmäärane termin. Eesti Energia näiteks on korraga nii kasumlik kui kahjumlik, olenevalt kellele seda näidata vaja on.

    12. märts 2013 - 17:03:42 · Otselink

    3

    • Risk on antud projekti paratamatu osa. Riskipreemiana ei saa siiski osalus olla kahjulikum kui lubadus maksta % mingi perioodi kasumist.

    • Ise ka adud ju et osalus on reaalselt rahas mõõdetav kohustuste kogum. Eriti ebaedu puhul mõõdetakse. Lubadus kasumist tsipa teine asi.

    Loe kõiki

  • Robot 11 a

    Oleme kaalunud ka Lauri varianti maksimaalselt 15% osalust anda korralikule programmeerijale, kuid esialgu prooviksime lahendada olukorda lepingute alusel.

    12. märts 2013 - 17:39:23 · Otselink

  • Väikese startupi ja eriti olematu eelarve juures on õnnestumise põhitingimuseks ma arvan tugev kokkutöötav meeskond ja kõigi usk et idee on teostatav ja võib läbi lüüa. Raha otseselt ei saa motivaatoriks olla, sest jagatakse karu nahka, kes võibolla metsas ringi jookseb aga võibolla ka mitte ja kelle kinnipüüdmiseks veel selget plaani pole. Selles valguses on progeja leidmine väljapoolt ebamääraste lubadustega üsna ebatõenäoline ja kui keegi ka leitakse, siis on ebatõenäoline, et ta täie pühendumusega asjakallal oleks (mis aga oleks tõenäoliselt vajalik). Võibolla oleks targem kui usk ideesse on tugev leida reaalne investor, kes rahaliselt panustaks, tegelikult päris ilma rahata on väga keeruline, eriti kui püüda euroopa turgu. Lihtsalt minu arvamus antud teema kohta. Üks vahest kasulik link ka siia lõppu 8 Real-World Stories Of Why Startups Fail

    12. märts 2013 - 17:54:51 · Otselink

  • Robot 11 a

    On väga keeruline leida reaalset investorit kes investeeriks ideesse, reeglina tahab näha investor mingeid tulemusi. Kuna valminud ei ole lehekülge ja lehekülg on müügivahend siis jääb puhtast ideest ja väiksest eeltööst investorile väheks.

    12. märts 2013 - 19:05:54 · Otselink

    4

    • ma mõtlesin äriplaani kui põhjalikku dokumenti, prognooside, analüüsidega jne. Ma ei saa täpselt aru mida sina mõtled.

    • Mõtlesin sama asja, ja antud äriplaani esitasin ka kooli lõputööna 2011a lõpus ja hakkasin seda edasi arendama kuni tänaseni

    Loe kõiki

  • Sul on idee, mis tundub väga sinu oma ja sa pole valmis kunagist võimalikku edu jagama.
    Sul on äriplaan, aga keegi pole valmis äriplaani põhjal reaalselt investeerima, oleks vaja teha protoüüp, aga raha ei ole? Äkki keegi teostaks sinu idee kui sa lubad talle 2-5 aasta kasumist %.

    Teretulemast päris maailma, seda ei juhtu.

    12. märts 2013 - 20:18:45 · Otselink

  • Robot 11 a

    Raha pole kunagi takistuseks olnud ja ei ole ka praegu. Küll ma leian mingi lahenduse, eks igal inimesel on oma arvamus. See tuleneb sellest, et pole viitsimist/tahtmist lähemalt uurida millega tegu on. Ja hakatakse lihtsalt oma arvamust pelgalt postituste põhjal avaldama, aga siiski leidub inimesi kes uurisid e-maili teel lähemalt mellega tegu, ning siis teevad omad järeldused.
    Aga siiski kriitika on teretulnud, eks see lisab kah motivatsiooni :D.

    12. märts 2013 - 21:10:34 · Otselink

    1

    • ma lihtsalt olen realist ja oman mõningaid kogemusi, aga soovin edu täiesti siiralt.

    Loe kõiki