Kultuur.info

  • Tauno 11 a

    http://kultuur.info on uuenenud

    27. jaanuar 2013 - 08:04:01 · Otselink

  • tajo 11 a

    Megakõrge päis, mis katab alati pool ekraanist ja on kasutaja jaoks täiesti kasutu (hiigellogo, kirbukirjas tekst ja siis illustratiivne teeviit, kuhui isegi peale ei saa vajutada)?

    27. jaanuar 2013 - 10:42:40 · Otselink

  • Otsingu dropdownid võiks ennast mitte kogu aeg kokku tagasi pakkida.

    27. jaanuar 2013 - 11:30:50 · Otselink

  • Biitnik 11 a

    Otsingu tulemused võiks olla selgemalt kujutatud. Hetkel ei saa üldse aru, kuna mingi üritus toimub, kus toimub ja kui palju maksab. Teen justkui lihtsa otsingu "täna tallinnas" ja saan vastu mingid kuupäevad ja asukohad, mis mind üldse ei huvita (valisin ju tänased), kellaaegu ei ole, Osa üritusi ei toimugi täna vaid kunagi tulevikus, osa toimub tartus, pileti info jaoks pean igat üritust lähemalt brausima.

    Kui ma valin "täna tallinnas", siis ma ei taha muid üritusi, ma tahangi ainult täna ja tallinnas ja ma tahan neid asukoha ja hinna järgi sorteerida. Lihtne :)

    27. jaanuar 2013 - 12:33:24 · Otselink

  • Tauno 11 a

    Hetkel ei ole minu teada Eestis ühtegi toimivat üritusteportaali. Häid sündmusi on palju, aga nende ülesleidmiseks peab tõsise andmekaevandusega tegelema - tegema otsinguid, valima kategooriaid, läbi kammima tulemuste lehekülgi.

    Kes oskab soovitada üritustelehte, mis näitab, mis toimub näiteks täna Tallinnas? Kus tänased sündmused kuvatakse kellaajaliselt ühel lehel, ilma liigse mürata ja kus alguspunktiks ei ole otsinguvorm.

    27. jaanuar 2013 - 14:00:20 · Otselink

    5

    • Põhiliselt kinokavad ja püsinäitused. Näiteks tänast Docpointi festivali selles listis ei paista.

    • No just. Olen erinevate inimestega ka rääkinud, probleem on info kättesaamine, sest enamus seda sulle ise ei paku.

    Loe kõiki

  • Võiks natuke fix'da seda kujundusele vastavaks. Mõtlen igasugu joondusi ja reakõrgusi. Lisaks pole lehel peaaegu ühtegi :hoverit. Kurb.

    Põhimõtteliselt võtab Tajo .gif selle lehega seotud emotsioonid kokku :)

    27. jaanuar 2013 - 14:53:48 · Otselink

  • wuzz 11 a

    pole nagu väga mõtet viriseda kujunduse detailide kallal kui kogu üldine ehitus näeb välja nagu blenderist läbi lastud prototüüp. see ikka tõsiselt halb leht :( Elementaarsed kasutajaprofiilid läbi testimata, täiesti arusaamatu mis on lehe sihtgrupp ja mida see leht üldse taotleb.

    UX faili näide: kuna see tundub eeslastele suunatud olevat (venekeelne info üldse puudu) siis leidke mitu klikki läheb vaja et leida näiteks täna eesti pealinnas toimuvad sündmused. või siis järgmisel nädalavahetusel toimuvad sündmused tartumaal. Lisaks kuidas leida sellel kuul toimuvaid vabaõhuüritusi?

    27. jaanuar 2013 - 17:40:22 · Otselink

  • jüri 11 a

    Otsingu filter võiks olla tulemusi kitsendav ja vastavalt kasutaja valikutele näidata ainult relevantseid vorme. Julgeks väita, et Puhkaeestis tegime päris hea ürituste filtri.

    27. jaanuar 2013 - 19:05:16 · Otselink

    16

    • see näide tuleks tekitada ja see selgitus on ilmselt pisut pikem kui siia 140 märgi sisse mahuks. kui huvi on siis arutaks kusagil mujal.

    • wuzz, avalehel on valitud üritused, sündmuste avalehel valitud suurüritused, lisaks teemad-sihtrühmad. Saab paremini a natuke teed liiga ka.

    Loe kõiki

  • Proovisin just üritust sinna lisada. Kõige suurem horror UX 2013, mis võimalik ilmselt. Ometi on olemas Facebook või isegi Rada7, millelt õppida. Õnneks on juhend olemas.

    23. juuli 2013 - 00:05:17 · Otselink

    1

    • Miks juhend nii lühike on?

    Loe kõiki

  • lemps 10 a

    Soovitaks ürituste lisamise vormi/protsessi teha lihtsamaks. Mitte kuvada kohe välja kogu infomahtu, sest see võtab veits kirjuks silmad. Või siis kuidagi need kokku tõsta või teha visuaalselt söödavamaks. Ei pea ka ju kogu infot tingitama submittima.

    Filtrite koha pealt oli vast isegi antud keskkonna eelmine lahendus loogilisem. Seal keskenduti puhtalt sündmuse leidmisele. Uuemas versioonis on tunda, et promo teema on kõvasti peale tulnud. Eks ta fookuse küsimus ole.

    23. juuli 2013 - 10:40:11 · Otselink

    1

    • Lisamine nagu FB-s või Rada7-s. Filtrid nagu Digizones. Ongi kõik, mis vaja.

    Loe kõiki