Disposebox.com - anonüümsed e-postkastid

  • andris 11 a

    Sain valmis väikese demoprojekti Node.js platvormil - Disposebox mis pakub mailinator.com laadseid tasuta ajutisi postkaste - ei nõua kirjade vastuvõtmiseks konto registreerimist ega sisse logimist. Saabunud kirju saab lugeda veebilehelt, RSS või JSON formaadis ning soovi korral ka meilikliendiga üle POP3 protokolli. Lisaks on võimalik kiirelt näha ka e-kirja algset koodi.

    19. detsember 2012 - 20:05:54 · Otselink

    6

    • siin on point, pane see random kohe sinna tekstikasti ja copy , bookmark nupud ka ning "i need more time" nupp ka juhuks kui 7 päeva vähe

    • Lisasin aadressi kopeerimise lingi listi vaatesse. 7 päeva limiit ei kehti mitte postkastile vaid igale kirjale eraldi - postkast jääb alles

    Loe kõiki

  • kaups 11 a

    Nii huvi pärast: miks sa seda teed? Ma mõtlen kas asjal on mingi äriline point?

    Asjast: erinevalt Mailinatorist, ei jää disposebox nimi meelde kahjuks. St kui vajadus käes, lihtsalt ei mäleta.

    20. detsember 2012 - 09:08:23 · Otselink

    5

    • Ei ole mingit ärilist pointi. Tegin sest oli huvitav, võttis vähe aega ja vähe vahendeid (ainult domeeninime regamine). Raha sealt ei looda.

    • Ok, selge pilt, tänud.

    Loe kõiki

  • rp 11 a

    Yo, Andris. Erase all yer code, 'cause Kaups said it blows!

    Toggl näiteks jäi kohe meelde, et see on time tracking app. Ja siis Edicy jäi ka kohe meelde, et selle abil saab vingeid veebilehti teha. OK Interactive jällegi jäi ka kohe meelde absoluutselt kõigile. Nii huvi pärast, Kaups, miks sa seda teed? Ma mõtlen, kas su jutul on mingi äriline point?

    20. detsember 2012 - 10:05:18 · Otselink

    5

    • kaups on lihtsalt vanaks jäänud :) ei mäleta enam miks ta omal ajal jutukat ja portaali jne asju tegi

    • Oh, õrnad hinged, ma polnud kriitiline idee suhtes, uurisin pointi. Olen ka ise katsetaja alati olnud, kunagi näiteks suunaja fr.ee

    Loe kõiki

  • Tauno 11 a

    Katsetada tõesti tasub. Tegin paari aasta eest prooviks ühe nimegeneraatori (www.spinxo.com), aega kulus mõni nädal. Pärast launchi pole eriti tegelenud. Vähehaaval kasutatavus kasvas, praegu 4K külastajat päevas. Tekib ka äriline point.

    Kui minimaalne toode on võimalik paari nädalaga launchida, siis tasub 4-5 asja idanema panna, vaadata mis saab.

    Disposebox paistab täpselt selline asi olevat, mis võib ajapikku tööle hakata. Fraasi "disposable email" otsib SemRush andmetel 8,100 inimest kuus. Soovitan võtta 2-3 sellist nishifraasi ja neile SEOd teha ning contenti luua. Näiteks blogi, mis räägib disposable emaili eelistest, privaatsusest jms.

    20. detsember 2012 - 11:03:11 · Otselink

  • jüri 11 a

    Paitab kasulik vidin olema! Proovin kindlasti järele kui vajadus tekib.
    Nimevaliku üle ei pahandaks. Inbox vs disposebox assotsiatsioon on täiesti olemas.

    20. detsember 2012 - 12:48:49 · Otselink

  • andris 11 a

    Ärilist pointi sellel teenusel tõesti ei ole, kuid see ei ole ka väga oluline, kuna reaalset kulu (nii rahalises kui ajalises mõttes) arendus samuti kaasa ei toonud. Hetkel on ainus rahaline kulu olnud domeeni regamine ning tänu google abil leitud godaddy kupongile, oli see üsna odav, vaid kolm dollarit.

    Teenus jagab pangalink.net infrat (asub samas VPS'is) ning seega mingeid täiendavaid kulusid selle poole pealt samuti ei lisandunud. Kujunduse põhjaks on Twitteri Bootstrapil põhinev tasuta templiit Bootswatch. E-posti külje pealt olen sarnaste teemadega juba väga pikalt tegelenud ning seega oli custom made SMTP ja POP3 serveri kokkuklopsimine peamiselt olemasoleva koodi copy-paste kombineerimine ja võttis vaid mõned tunnid.

    Kogu tarkvaraline serveri stack on Node.js (SMTP, POP3 ja veebiserver) + MongoDB (storage), mingit kolmanda osapoole tarkvara ei kasutanud, üks ja see sama rakendus kuulab nii porte 25, 110 kui ka 80. SMTP server võtab kirja vastu ja parsib ära ning saadud JSON'i salvestab MongoDB's. Veebiserver ning POP3 server laevad andmebaasist kirjade sisu ja esitavad siis vastavalt oma formaadile. Ei mingit keemiat.

    20. detsember 2012 - 14:03:13 · Otselink

    1

    • Monetiseerimiseks võib analüüüsida kirjade sisu ja müüa igasugu statistikat, samuti lubada teha otsinguid kõigist postkastidest.

    Loe kõiki

  • Kuldar 11 a

    Bueno, aga see vaade mis peale "check mail" vajutamist tekib võiks avavaade olla, random genereeritud meiliaadressiga inputis ja inputi sisu võiks koheselt selektitud olla, et piisaks cmd+c'st.

    20. detsember 2012 - 14:30:47 · Otselink

  • Internal Server Error teist päeva.

    07. märts 2013 - 23:48:21 · Otselink

  • andris 11 a

    Teenuse jooksutamisega on tõesti probleeme olnud, kuna konkreetne server on kohati ülekoormatud muude asjade poolt. Praeguseks on aga teenuse lähtekood täiesti avalik, nii et vajadusel saab igaüks ise sama teenuse püsti panna - github.com/andris9/disposable

    11. märts 2013 - 13:49:29 · Otselink

    2

    • koli openshift.redhat.com peale

    • ma olen openshifti edukalt kasutanud veebi asjadeks, aga ma pole sugugi kindel, kas see platvorm toetab portide 110 ja 25 kuulamist

    Loe kõiki