GrabCADi front-end arendajaks

  • Front-end arendajaks GrabCADi

    GrabCAD on maailma suurim päris-inseneridele suunatud kogukond. Arendame keskkonda engineering communityle ja toodet inseneritiimidele.
    Selleks, et GrabCAD veel parem, mugavam, funktsionaalsem ja elegantsem oleks, otsime oma Tallinna meeskonda UI/front-end arendajat (kasutajaliidese arendamine, HTML/CSS/JS/HTML5, boonus, kui Rubyst ka midagi tead). FE arendaja roll GrabCADis on selle poolest natuke erilisem, et välja mõelda ja arendada saab lahendust, mida täna juba 300 000 inimest maailmas regulaarselt kasutavad. Enda töö tulemust saab kohe näha ning oma ideede ja tegudega mõjutada tuhandete inimeste igapäevaelu.

    Töö on ambitsioonikas, väljakutseid jagub (andekad saavad maailmas kuulsaks ka ;)), eeldab iseseisvat mõtlemist ja eriti hinnas on väga hea kasutajakäitumise tunnetus ning ärategemisvõime. Tallinna kontor on juba täna rahvusvaheline, st inglise keel kõnes/kirjas töökeel, igapäevane suhtlus meie Bostoni tiimi liikmetega.

    GrabCAD'i teenuse disain valiti ka Disainiauhinnad 2012 teenusedisaini finalistide hulka, nii et heas meeskonnas on võimalus töötada.

    Kui tundub, et pakub huvi, kirjuta endast kristina@grabcad.com või helista 5266393. Kontakti võib võtta ka siis, kui oskad kedagi soovitada! Asjalikud vihjed ei jää tasumata :)
    Pikem kirjeldus: http://blog.grabcad.com/jobs/#soft-eng

    Jõudu!
    Kristina
    grabcad.com

    19. september 2012 - 14:20:40 · Otselink