ExpressPost

veeb · mekaia · express post

detsember 2010

expresspost.ee

Lühikirjeldus

Express post aitab kliendil head uudised kiirelt kätte saada. Meie eesmärgiks on tuua värsked uudised tellija postkasti kella 7-ks hommikul. See on siht, millest me ei tagane.

Tootjafirma

Mekaia

0 meeldimist
  • Scooter 13 a

    Ootasin midagi paremat.

    09. detsember 2010 - 15:05:45 · Otselink

  • + tore ja inforikas
    - tibukollane header ja taust varjutab sisu

    ++ eriti suured kontaktisikute pildid

    09. detsember 2010 - 15:37:31 · Otselink

  • matude 13 a

    Suht jube kahjuks. Ülemine parem nurk: ümbrikute valged udused ääred on amatöörlikud, EST link on liiga väike. Peamenüü hall värv on kole, "määrdunud", vanamoeline ja ei tööta hästi selle tuhm-tibu-kollase pärisega, jätab natuke 90ndate Windowside mulje. Menüü teksti valge shadow on liiga erk, see peaks olema tuhmim, caps teeb liiga pealetükkivaks, kogu triip võiks olla suurem või font väiksem. Otsingu tekst on täiesti teisest stiilist. Uudiste sisuleht on kõige parema välimusega, kahju muidugi et selle päises peale "mis uudist" midagi pole ja tühjus valitseb. igatahes seal jookseb jalus sisu valge kastiga kokku ka, avalehel laiutab seal suur vahe (vähemalt mu browserites), mis muudab jaluse keskel oleva hall triibu/varju ülemääraseks ja mõttetuks. Avalehel see hall triip "mis uudist"-e all on liiga lähedal, oleks tal 20px vahet jätaks palju parema mulje. Kõik on kuidagi natuke erinev ja kaootiline. Vanamoeline või amatöörlik üldmulje kahjuks, AGA näen mida on üritatud, ideed on olnud väga head. (ja kindlasti kedagi häirib see ka, et tausta fotod 1400 piksli peal julmalt ära lõppevad, võiks kui mustaks fade-ida.)

    09. detsember 2010 - 15:44:43 · Otselink

  • yllar† 13 a

    Muidu täitsa tavaline normaalne veeb. Hallid kirjad hallil taustal küll pärsivad loetavust, aga muidu ok. Lause "anna teada kuidas meil läheb" on selline huvitav. Isegi kui tahaks, siis sellise küsimuse peale ei oskaks midagi vastata :) Need sloganid võiksid rohkem asjast rääkida, oleks kasutajal ka arusaadavam, mida mõeldud on. Hetkel tunduvad mõnevõrra eksitavad.

    09. detsember 2010 - 20:11:07 · Otselink