Legend Hotels

veeb · diip · estpress · legend hotels

mai 2017

legendhotels.eu

Lühikirjeldus

Legendhotels on juba 25 aastat tegutsenud kvaliteethotellide loomise ja haldamisega Baltimaades ja Poolas. “Portfolios” neil ka sellised kodumaal teada-tuntud hotellid, nagu Telegraaf ja Georg Ots Spa Hotel. Värskendasime nende veebilehte.

disain ja projekt

Diip

arendus

Estpress

0 meeldimist
  • Visuaalselt ilus ja väljapeetud leht, ilmselt mõeldud potentsiaalsetes uutes äripartnerites huvi tekitamiseks / mulje avaldamiseks?

    Copy on tohutult nõrk. Laused on lohisevad ja täis kohmakat keelekasutust. Kuna tegemist on brošüür-tüüpi tutvustava lehega, mis võiks justkui jätta vinge ja professionaalse mulje, siis peaks tekstide kvaliteet olema prioriteet.

    Inimeste sektsioon lapsepiltidega, ilma perekonnanimede, ametinimetuste ja igasuguste kontaktideta – üsna veider lahendus antud kontekstis, kuidas see põhjendatud on? Lehel, mis peaks olema tulevaste äripartnerite jaoks usalduse tekitaja ja kasulik informatsiooniallikas, on valitud lahendus kohatu.

    Albert Hoteli tunnusvärvi pealt on teksti päris raske lugeda, kontrast pole piisav.

    +3725046405 – telefoninumbreid võiks tühikutega paremini loetavaks teha, üks levinud standard on tagantpoolt nelja kaupa – +372 504 6405.

    Aga samas täna on ka hall ilm väljas.

    31. mai 2017 - 15:06:29 · Otselink