VEEB: Sell My Closet

  • Kuldar 7 a

    Hei, mul on põlve otsas valminud üks second-hand moe müügi platvorm, mida sooviks lähinädalatel live lükata.

    Sellega seoses oleks tänulik kui keegi viitsiks stagingu serverit proovida kasutada, nuppe läbi klõpsida, lõhkuda ja tagasisidet anda. Nii disaini, UX kui koodi poolepealt. Kuna ise nõnda ninapidi asja sees, siis raske värskete silmadega olukorda hinnata.

    Leht ise asub siin - http://staging.sellmycloset.co

    * Ostuflow'd on hetkel võimalik läbida testkaardiga (4111 1111 1111 1111), kuid sellele järgnev "arve" vaade on veel poolik.
    * Lisaks, kui kellelgi on kogemusi Omniva pakiautomaadi API sidumisega, oleks väga tänulik nõu eest.

    Aitäh

    01. aprill 2017 - 18:41:21 · Otselink

  • tfr 7 a

    Üks pisiasi, mis silma hakkas - korrektne viis eesti keeles hindu kirjutada on <summa> <tühik> <valuuta> ehk "25 €", mitte USA-pärane "€25".

    01. aprill 2017 - 22:20:58 · Otselink

    3

    Loe kõiki

  • Zap 7 a

    Sul tuleb sealt põlve otsast ikka head kraami :D

    • Toote lisamisel piltide lisamine jäi kuidagi märkamatuks - ehk lisada mingi piltide "dropzone" vms
    • Tootekaardi puhul ei paneks suurust ja tiitlit kõrvuti - sõidavad retsilt üksteisele sisse. Samuti ei lisaks vast kasutaja lisatud suurusele sõna "suurus"
    • http://staging.sellmycloset.co/u/liislepaots - tooteid loeb 3 profiilikaardil aga näitab 4. what is happening here :) ?
    • mingi Favicon oleks ka cool :)
    • aga miks otsingut pole ?

    02. aprill 2017 - 14:29:30 · Otselink

    3

    • Tõsi. Segadust tekitab siiski :) Ehk tasuks siis müüdud tooted ja müügis olevad tooted eraldi lehtedele jagada :)

    • +1 et tekitab segadust

    Loe kõiki

  • Kivaa 7 a

    seal demos H&M seelik ja Nike vabaaja ketsid risti läinud? Algul mõtlesin, et suva need pildid, aga vist ikka mingi bugi? Näiteks siin kommentaarid ei ole loogilised, tegelik müüja ikkagi Mari? http://staging.sellmycloset.co/p/1#comment_body

    03. aprill 2017 - 10:51:33 · Otselink

    2

    • lähemal vaatlusel neid risti olevaid tooteid veel, kus kirjeldused ei matchi

    • Jess, mul hetkel enamik sisust seed.rb failist genereeritud. Millegipärast ajas sisu relationshipid segamini. Tegelikkuses ei tohiks selliseid erroreid tekkida.

    Loe kõiki

  • Kivaa 7 a

    Filter Meeste Naiste võiks ehk olla kasulik?

    03. aprill 2017 - 10:59:29 · Otselink

    2

    • Ma natuke skeptiline kui paljud mehed oma riideid netis müüvad. Kui neid peaks lehele aga tekkima, siis oleks vast kasulik lisa tõesti.

    • Naised võivad ka meeste riideid ju üles lükata, lisaks võiks mõelda võibolla ka laste riiete peale.

    Loe kõiki

  • Kuldar 7 a

    Tänks Kaarel, head märkused.

    * Selle suuruse info asukoha üle olen ise ka veits kahelnud. Kui see mujale liigutada siis annaks ehk sinna kõrvale brändi samuti lisada meta infona. Proovin ta mujale paigutada.

    * Tootearvu osas oli Indrekul õigus, hetkel näitab kasutaja kõrval tema kõiki tooteid (ka müüdud) sellepärast ei meigi numbrid ka väga senssi. See tuletas meelde, et tahtsin profiilivaatest müüdud tooted ära peita ja "Müüke" numbri peale klõpsates oleks hoopis profiilivaade ainult müüdud toodetega.

    * Favicon läks täitsa meelest, tänks.

    * Otsingu lükkasin hetkel v1.2 kaela. Korra implementeerisin tägimise ja Select2 tüüpi otsingukasti päisesse, aga selle implementatsioonil oli liiga palju bugisi, korjasin välja.

    * Kas piltide lisamise jutt on sarkasmiga või jäi ta tegelikult märkamatuks? :D Enda meelest sai suht gigantne nupp lisatud vormi kohale. Aga see võib täpselt selline asi olla mis ninapidi sees olles tundub loogiline aga esmakasutamisel jääb nähtamatuks.

    03. aprill 2017 - 11:03:03 · Otselink

    4

    • ise panin pildi lisamise nuppu tähele küll, aga samas oleks loogiline kui see nupp seal formi sees

    • Tänks soovituse eest Kaarel. Just täna sain ühte teist kanalit pidi ka FullStory soovituse. Tsekin järgi.

    Loe kõiki

  • Kivaa 7 a

    - hetkel sisse logimine tavalise mailiga on üsna peitu läinud.

    - ajutised teated, mis ülesse lilla riba peale tekivad on üsna nähtamatud

    03. aprill 2017 - 19:08:45 · Otselink

    6

    • Samas võiks ju olla ainult sotsiaalse platformi kaudu logimine/regamine (facebook + google), ei pea tegema pw reset featuuri jne.

    • Hmm, võibolla tõesti. Õunaturu kogemused näitavad, et inimesed tihti loovad konto emailiga, unustavad selle hiljem ära ning logivad pärast Facebookiga sisse, ning vice versa.

    Loe kõiki

  • siil 7 a

    -oleks tõsist turgu igas mõõdus lastekodindatele, sest nad kasvavad oma kotudest kiirelt välja ja emad vahetavad neid omavahel suht aktiivselt... lasteasjadel tähistuseks pikkus cm-tes ja valdavalt hullult oluline, kas poisi või tüdruku rõivas. Lapserõivaid paneks küll müüki kui oleks koht. Muidu on alternatiiviks buduaar.ee aga layoudilt megakirju sait.

    03. aprill 2017 - 21:05:55 · Otselink

  • sait paistab äge, kuulutuse lisamise vormil on välju liiga palju oleks vaja et oleks üks väli ja pildi lisamine koos. Nupp "lisa pilt ja hind" või ala "lohista pilt ja lisa hind" . Jaotus , hind ja suurus tuleks tekstist välja parsida.

    seni kuni pildi tegemine ja pildi lisamine kuulutusele on eraldiseisvad protsessid viitsivad selle kuulutuse lisamisega tegeleda ainult need kellel tõsine häda midagi müüa ja müüa on mõtet ainult kohas kus teisedki seda teevad, uustulnukatele reeglina ruumi ei ole.

    kui sa teeks nüüd selle veebi asemele või sinna juurde sellise mobla äpi mis lihtsalt võtab mobiili galerii (või veeb võtab facebooki või insta galerii lahti üle api) ja laseb valida sealt pildi või pildid (või valida share / kuulutusportaal) ja sinna lisada ainult ühe tekstirea "kampsun, L, 10€", "akutrell, varastatud, 18V 500€" oleksid tervet maailma võitnud . profiilis määrad ära enda nime ja selle kas postikulud kannab ostja või müüja ja milliste ettevõtete pakiautomaatidesse oled üldse valmis asju toppima kas ootad ülekannet või jamad sularahaga.

    mina täna ei müü midagi kuna portaalid on liiga tülikad, naine müüb laste asju pidevalt 100% üle mobla ja kirub neid foorumeid/portaale, see ei oleks neist erinev. Kõigil on kapid, keldrid , panipaigad asju täis , ka firmadel on tohutult seisvaid asju müüa. kuskile regada, logida , kirjeldusi lisada ja jälgida mingit kanalit ja tegeleda tingimisega on tegelikult hull piin. Eriti, kui asjad maksavadki ala 5€ - 30€ vahemikus, siis ei hakkagi paljud neid müüma kuigi tegelikult on kõigil midagi müüa.

    Ma võiks minna kohe praegu panipaika ja pildistada üles ~500 € eest kasulikku kraami ja panna 1€ tükk müüki. Täna see toimiks peaaegu kõigega: kasutatud asjad, ehitusmaterjalide jäägid, riided, autodega kuni kinnisvarani välja. Mobladel on täna head kaamerad, mida pole on äpp mis laseks teha ennem pildi ja alles siis sisestada (minimaalse) info.

    Värske uudisena http://gs.statcounter.com/press/android-overtakes-windows-for-first-time on maailmas rohkem androidi kasutavaid inimesi , kui windowsit. Mitu moblaäpiga kuulutusportaali tead? Mitut minimaalse infovajadusega moblaäpi portaali tead? Mitu moblapilti endast või oma asjadest, toidust teeb edev inimene päevas :)

    03. aprill 2017 - 23:34:13 · Otselink

    3

    • nonäed , mõned on juba ajaloo tolmugi jõudnud vajuda Last updated: August 4, 2015

    • jep, sealt äpist annab päris palju õppida, et mis seal töötab ja mis mitte, kus on raha ja kus mitte.

    Loe kõiki

  • Kuldar 7 a

    Tänud feedbacki eest! Pushisin just mõned muudatused.

    • Eurod on nüüd eestipärasemad
    • Kasutaja vaates näidatakse ainult müügis olevaid tooteid
    • "X Müüki" lingib nüüd kasutaja vaatesse koos müüdud toodetega
    • Favicon, jee
    • Lisasin uue toote vaates piltide lisamise nupule ümber tumedama kasti, tähelepanu tõmbamiseks
    • Liigutasin suuruse toote nimele sappa, right-aligni asemel, ning eemaldasin sõna "suurus"

    Anton, ma üritasin hoida toote vormis väljade arvu minimaalsena, kuid paraku on struktueeritavama info kogumiseks vajalik rohkem kui ühte inputi. (Jep, annaks regexida freeform tekstist infot, kuid see suurendaks šanssi, et külastaja kirjutab sinna suvalist teksti, jätab osa vajalikku infot välja või lihtsalt on segaduses mis ta kirjutama peab).

    Mobiiliäpi arendamisele hetkel rõhku ei pane. Peamiselt kuna olen hetkel one-man-show ja kõige suurem bang-for-the-buck on mobiilse veebiga mis töötab nii iPhonel, Androidil kui Windowsi telefonil. Lisaks on eraldi äpi eelised küllaltki minimaalsed - ka praegu saab mobiilist kuulutust lisades valida inputiks kaamera ja toodet lisades telefoniga pilte klõpsida.

    Kokkuvõttes kirjeldad sa aga midagi Osta.ee sarnast, kus müüki paisatakse kõik mis müüa annab. Ma näen, et mul pole šanssi nii horisontaalselt laia platvormiga võistelda. Pigem plaanin keskenduda 16-30a fashionistade niššile, tõstes kuulutuste ja piltide kvaliteeti üle kvantiteedi. Sestap ka hetkel see ebaloogiline "hakka müüjaks" nupp. Mõte oli algul käsitsi vettida uusi müüjaid, et tagada müüjate/kuulutuste kvaliteet ning hoida ära osta.ee laadis kuulutusi kus põrandal lebav riietehunnik on 1€ hinnaga müüki visatud.

    04. aprill 2017 - 11:01:55 · Otselink

    1

    • pushi seda ühe välja asja , täna saad ühes välja javascriptiga ka sisestamist kontrollida jaotusi orgunnida ja keskendugi moele igal naisel on oma uuest riideasjast juba selfi galeriis olemas

    Loe kõiki

  • Android Chrome täiesti katkine.

    04. aprill 2017 - 17:14:41 · Otselink

    2

    • Oi oi oi, ehk saad screenshoti lisada. Niikaua otsin endale Androidi testimiseks.

    • No sweat, mul on terve :) Erinevalt mõnest teisest lehest, mille puhul Chrome ei osanud vahepeal CSSi em väärtuseid lugeda.

    Loe kõiki

  • Mille peale progetud?

    05. aprill 2017 - 08:06:27 · Otselink

    1

    • Rails + veidi geto Javascripti

    Loe kõiki