Lihtne ostuvõimalusega veebileht

  • Oleks vaja juba jõulumüügiks (st. novembrikuu jooksul) panna püsti lihtne nišitoote/disaintoote inglisekeelne veebileht, millelt saaks klient toodet ka osta. Tooteid on üks, kuid 8 erinevat versiooni ning müügimaht on planeeritud olema umbes 80 tk kuus. Sihtturg on Euroopa Liit ja maksevõimalus peab seega olema Paypal ja krediitkaardid. Eesti pangalinke pole vaja.
    Kindlat visiooni lehe väljanägemisest pole, kuid olema peaks see disainilt lihtne ning vaja on sinna vaid natuke ettevõtte tutvustust ja siis toodet tutvustavat/müüvat lehte.
    Eesmärk on küll jõuluperioodiks olla valmis, kuid toode jääb ka edasipidi müügile ja 4-6 kuu pärast lisanduks veel teine toode. Aga kindlasti ei hakka olema see leht mingi veebikaubamaja mahuga.

    Mille peale selline väike müügivõimalusega veebilehe soov üles ehitada. Kas niisugust lihtsat asja on mõtet teha Magentoga või on see nii vähese jaoks mõttetu? Mismoodi seda olukorda lahendaksite?

    31. oktoober 2016 - 19:10:37 · Otselink

  • tfr 7 a

    Ma uuriks Voogu - neil on hetkel lihtne e-poe funktsionaalsus arendamise lõppjärgus. Võta nendega ühendust, usun, et oskavad Sulle ausa arvamuse anda, kas suudavad vajadused ära katta või tasuks alternatiive uurida.

    31. oktoober 2016 - 19:45:36 · Otselink

  • kaups 7 a

    https://www.shopify.com

    Kellelgi sellega on kogemust?

    31. oktoober 2016 - 20:26:17 · Otselink

  • tfr 7 a

    Shopify poeplatvormina on OK, samas sõltub lähteülesandest - kui on vaja müügiveebi, kus on paaril lehel ka "osta see vidin" nupp, siis tundub CMS-mis-oskab-müüa (Voog, kasvõi WP + WooCommerce) veidi mõistlikum lahendus kui poeplatvorm-kus-saab-kuidagi-ka-sisulehti-teha (Shopify, Magento).

    31. oktoober 2016 - 22:16:43 · Otselink

    2

    • Shopify-l on olemas ka "osta see vidin" ühe nupu lahendus: link

    • jätkuvalt ei saa seal vist oma maksevõimalusi tekitada ja pead minema nendega mida pakutakse

    Loe kõiki

  • Kogemuste puudumise tõttu ma ei oska ise 100% öelda, kas see vundament peaks olema rohkem e - pood või veebileht, millelt saab ka osta.
    Kindel on see, et siduma ei pea seda raamatupidamis - ega laotarkavaraga. Samuti mingite pakisaatmisfirmadega pole vaja seda tööle panna (väikesed pakid ja kasutusel üheselt DHL).
    Seepärast ma ise kalduksin selle poole, et see ei anna veebipoe platvormi mõõtu välja - lihtsalt liiga palju jääks kasutamata.

    01. november 2016 - 09:07:48 · Otselink

    1

    • Sellisel juhul pigem Voog, hea lihtne ja kerge kasutajale.

    Loe kõiki

  • Magento on selge overkill, shopify saaks hakkama, aga mina soovitaks OpenCart. WP + WooCommerce veebipoena on paras pain tegelikult.

    01. november 2016 - 15:08:59 · Otselink

  • frizuurikas, miks soovitaksid OpenCarti siin varem soovitatud Voogi teenuse asemel?

    01. november 2016 - 20:41:19 · Otselink

    1

    • Puhtalt valiku küsimus, OC annab vamabad käed ja saad ikkagi teha vajadusel mida iganes, aga ka voog antud juhul rahuldaks sinu nõudmised, nii et arvan et mõlemad valikud viiks suht sama tulemuseni.

    Loe kõiki