HTML5 template kodulehena.

  • Kustutatud 7 a

    Tere!
    Mul on selline probleem, et kuna ma ei ole Wordpressis leidnud sobivat kodulehe templatet, hakkasin muid variante otsima. Leidsin sellise: http://www.flashsite-templates.com/website-demo-preview.php?t=300111594
    Toote kirjelduses on öeldud: HTML5 Javascript Animated Template.
    Välimuselt sobib minu ideega mida kodukal kujutada tahan. Kas keegi oskab öelda, kui palju erineb html5 paigaldamine ja töötlemine võrreldes wordpressiga? Kasutan Veebimajutus serverit ja sealt öeldi et nende poolt mingeid piiranguid ei ole. Ma ei julge enne templatet osta kuni ma ei tea mida teen...
    Aitäh ja sorry kui oli jobu kysimus:) ma ei tea suurt midagi sellest alast:)

    26. september 2016 - 20:05:54 · Otselink

  • endrik 7 a

    wordpressi template on ka ilmselt html5-s tehtud, kui sa ostad html5 template siis sul lihtsalt ei ole sisuhaldust ja pead kogu sisu muutma ftp kaudu koodist. isiklikult seda template väga ei soovitaks ka.

    26. september 2016 - 20:11:28 · Otselink

  • Kustutatud 7 a

    oeh koodid ja kõik selline ja...:) Miks sa Endrik seda templatet ei soovitaks, tahaks väga teada-kuna ei taha ämbrisse astuda aitäh:)

    26. september 2016 - 20:14:09 · Otselink

  • Hukule määratud koduleht juba algusest. Ära osta.

    27. september 2016 - 06:24:38 · Otselink

  • Mis loom see HTML5 Javascript Animated Template on?
    Mis asi on HTML5 paigaldamine? :)

    Maru - Ausalt, unusta see teema ja võta mõni selline teenus nagu voog.com või wix.com. Kui tahad olla DIY kind of guy siis unusta mingid templiidid ja koodid.

    27. september 2016 - 06:51:05 · Otselink

  • Kustutatud 7 a

    Ma ei või unustada seda teemat:)
    Ma käin kasvõi auhinna välja sellele geeniusele kelle abiga ma leiaksin Wordpress/Joomla template mille disain on kujundatud pc-parandus teenusele. Selle template link mille eespool sisestasin on ehk ilmekaim näide sellest mida taga ajan. Wordpress on mulle tuttav ja turvaline, eelistaksin eelkõige seda. :)

    27. september 2016 - 08:19:25 · Otselink

  • responsive html5 template wordpressile:

    electronic repair - Wordpress template demo

    ülevaade

    vaata ka 'Related Templates', sealt leiad veel teemaga seotud wordpress nahku, soovitaks kindlasti osta naha mis on responsive (st et su leht oleks hiljem ka mob ja tablet normaalselt kasutatav)

    27. september 2016 - 10:07:22 · Otselink

  • Sedasorti teenuse puhul ei ole kodulehe kujundusel mitte mingit tähtsust ja sa kulutad oma aega ja jõudu täiesti vale otsa peale.

    Sinu klienti huvitab ilmselt kõige rohkem kiire ja usaldusväärne lahendus oma probleemile. Ilmselt on ta sinu lehele saabumise hetkel kogu tehnikavärgi peale üsna vihane ja ei tasu talle skeemide ja jootmisega soola haavale raputada :)

    Lihtne ja kasutajasõbralik leht ilma liigsete viledeta.
    Inimsõbralik ja arusaadav hinnakiri on see keeruline asi, mille lahendamisega peaksid hoopis tegelema, mingid lollikindlad hästi lihtsalt sõnastataud näited probleemidega ja lahenduse maksumusega, usaldust tõstvad reviewd probleemide/lahendustega jms.

    27. september 2016 - 16:17:07 · Otselink

  • Kustutatud 7 a

    Absoluutselt nöus 100%. Lihtne ja kasutajasöbralik. Sellist kodulehte otsin juba ammu. Kuid ma ei saa lubada, et avalehel ei kujutata midagi mis viitaks tehnika parandusele vöi kujutatakse köike muud mis pole tehnikaga seotud. Köike vajalike ylevaateid ja nöuandeid ja selgeid hinnakirju on tulemas, aga enne loodan normaalse kujunduse siiski leida. Friizuurikal oli täitsa asjalik template leitud, proovin seda:) Aitäh Biitnik, järgin kindlasti ka Sinu antud printsiipi:)

    27. september 2016 - 17:43:03 · Otselink

  • tajo 7 a

    soovitan ka pigem võtta see lahendus teenusena selle asemel, et ise kõike pusida. jääb rohkem aega päris töö jaoks :)

    nt. Voo pealt see mall: http://madrid.voog.com/ interjööri pildi asendad kiibistiku pildiga ja ongi valmis. mitte mingeid eriteadmisi ega seadistamisvaeva serverite ja installidega ei pea olema.

    28. september 2016 - 07:28:21 · Otselink

    1

    • see omaette teema juba, voog kindlasti oleks hea lahendus talle, samas tahtis wp kuna varasem kogemus jne.

    Loe kõiki

  • Kustutatud 7 a

    Ma avasin eile voo:le konto. Seal on väga ok support samuti. Katsetan nii voogu kui hr. Tajo antud linki juba täna öhtul. Olen selline ise pusija:) see on hea- tasuta koolitus:)

    28. september 2016 - 10:55:58 · Otselink

  • Kustutatud 7 a

    Leidsin Wordpressis hästi askeetliku template mida kasutama asusin. Suur probleem on nyyd see, et ma ei saa lehel lahti tekstist "leave a comment" ja "Posted on by" koos kuupäevade jamaga. Keelasin sätetes kommenteerimised, aga ma ei saa lahti sellest tekstist endast.
    Kas keegi oskaks selles osas nõu anda? Teemast räägitakse aga siin: https://themes.trac.wordpress.org/ticket/31170

    28. september 2016 - 20:23:58 · Otselink

    2

    • Võta parem mõni vabakutseline appi, teeb paarikümne €ga kõik ära. Või kasuta lisaks pluginaid - link parem oleks muidugi võimalikult vähe pluginaid kasutada

    • OK, aitäh nõu eest! Proovin pluginat ja kui kuidagi ei saa siis tõesti, tuleb vist vabakutseline appi võtta:)

    Loe kõiki