Õiguskantsleri aastaülevaade 2015/2016

  • Tavapärasest erinev...
    http://oiguskantsler.ee/ylevaade2016/

    21. september 2016 - 11:18:10 · Otselink

    1

    • Sisutekstid on väga hästi loetavusele orienteeritud. Hea kogemus.

    Loe kõiki

  • Daniel 7 a

    Tahtsin kerida, aga ei juhtunud midagi : (

    25. september 2016 - 02:58:24 · Otselink

  • Suht OCD leht. Avalehel ei saa kerida ja peab klikkima "sisene", et jõuda teemadeni. Peale selle ühtegi valikut polegi. Samas see nupp ilmub alles siis kui hiirega pildi kohale liikuda, milleks justkui ühtegi põhjust ei ole ehk sisuni jõudmine on mõnusasti raskeks tehtud. Touch seadmetel võidki nuputama jääda, et mida tegema peaks.

    Teemade lehel on taustapildiga kõik ilusti müraseks tehtud. Kusjuures taustapilt on repeat-x ilma igasuguse suuruse reeglita. HD monitoril saab enne lehe lõppu otsa ja horisontaalselt jõuab 2 korda korduda. Kusjuures HD monitoril saab otsa seepärast, et elementide kõrgust kohendadatakse vastavalt ekraani kõrgusele, et rida lõppeks täpselt ekraani äärega. Teemade kiirvalik on burgeri taga, aga burgeri tühi ankur on kinni keeramata ja viskab alati lehe algusesse, kui kiirvalik avada.

    Sellised lahendused riivavad, sest otsused on tehtud justkui valedel alustel. Et ruudukesed joonduksid kõik ilusti mööda ekraani, mitte et sisu oleks loetav ja hästi presenteeritud. Imestan, et sisutekstid kõik justify pole.

    26. september 2016 - 06:46:45 · Otselink