Projekti- ja ajahalduse lahendus

  • kaups 8 a

    Igatepidi vaatad ja proovid ja mõtled ja katsetad, aga ikka seda päris õiget projektihaldustarkvara ei suuda leida, mis kõik ühes ära lahendaks ühele arendustiimile, digibüroole, kellel paralleelselt käimas x arv töib ja tiimis y arv liikmeid. Jira, Hubplanner, Trac, Slack, Trello jne jne.

    Vaja oleks:

    - tiimiliikmed
    - projektid
    - head ajahaldust kalendriga, kus projektijuht saaks tiimi aegu planeerida, neid nihutada, tiimiliige ise mõõta oma TEGELIKKU ajakulu jms
    - projekti taskide kaarti, kuhu saab lisada kommentaare jms infot taski käigus
    - korraliku UI/UX'ga asi, mitte mingi olschool ja ülefunktsioneeritud käkk, hea kui oleksid ka äpid olemas

    Ma võibolla vaatan millestki mööda, sest pea on juba paks, aga mida teie kasutate?

    Kellel on sellega kogemust? https://www.teamwork.com/projects/
    Head, vead?

    29. september 2015 - 17:03:39 · Otselink

    2

    • Olen sellist asja kasutanud - http://www.scoro.ee/ Tundub et kõik soovid on enamvähem kaetud. Eestlaste tehtud ja kohalik support teevad kohanemise lihtsamaks. Arendus on ka suht aktiivne olnud.

    • Me kasutame NDs TWd enda kommunikatsiooni poole peal. Päris selleks mis sa otsid vist ei sobi paraku.

    Loe kõiki

  • Oleme Newtimes sama asja pikalt otsinud... hetkel taskide jaoks on põhiline Trello ... tööaegasid kui vaja trackime Toggle'ga .. aga projektijuhtimise ja planeerimise osas ootaks ja vaataks ise ka mis teised siia soovitavad. Teamworkiga kahjuks kogemused puuduvad. :)

    29. september 2015 - 18:15:38 · Otselink

  • Me töötame sellise lahenduse kallal hetkel - Swipes for Teams

    29. september 2015 - 19:10:46 · Otselink

  • MarkoN 8 a

    Ajaarvestuseks soovitaks Freckle'it proovida. Me oleme siin katsetanud ka teisi lahendusi, kuid ükski pole nii hea kui see. Projekte sellega juhtida ei saa, kuid ajaarvestuseks on ideaalne.

    29. september 2015 - 19:39:19 · Otselink

  • Helari 8 a

    Igipõline mure. Kõik ühes head asja lihtsalt polegi (leidnud)... Wrike ehk oli päris lähedal, https://www.10000ft.com/ oli ka päris huvitav.
    Meie jaoks töötab kõige paremini omavahel ühendatud Trello + Harvest + suure pildi jaoks Trello API custom lahendus.

    29. september 2015 - 21:38:59 · Otselink

  • Jira on neist kõige põhjalikum, kuigi kipub rohkem sinna oldschool ja ülefunktsioneeritud käki poole. Arendaja jaoks on ta kuldne kuna ühildub hästi versioonihaldusega ja saab päris hea automatiseeritud workflow teha. Suurem tõenäolisus ka , et mõni klient on äkki seda kasutamas. suurim mure korralike asjade puhul ongi see UI/UX külg ei kipu võimalustega kaasa minema

    Enamus auru ükskõik mis valiku juures jääb juurutusse, kui kasvõi üks tiimiliige ei suuda kunagi oma kulunud aega träkkida kasvõi paberi ja pliiatsiga , siis on teistel ikka väga mõttetu kõige selle ilu nimel kuskile pidevalt mingeid linnukesi ja klikke tõmmelda.

    29. september 2015 - 22:28:36 · Otselink

  • muusik 8 a

    Ma ütleks ka, et Jira ja Atlassianilt lisalahendused backivad vajaduse ära. See on küll algul by default väga suur ja tundub kohmakas, kuid võtta see päev ja seadistused meeskonna vajaduste järgi paika sättida ja tulemuseks väga hea asi.

    Kui ise seadistada ei jõua, siis Eestis on sellele ka kiire ning korralik tugi olemas (Proekspert kindlasti, võib-olla keegi veel).

    Jira miinus on see, et see on visuaalselt pole see kõige atraktiivsem kuid UX-i mõistes on vägagi kasutatav (räägin enda kui igapäevase kasutaja pilgu läbi). Enne jirat katsetasin Trellot (lihtne, kuid teisest ooperist) ja Wriket (hea time schedule). Trellot kasutan täna oma personaalne "ma pean nädala jooksul ära tegema" listi hoidmiseks, teamwork liikus Wrikest Jirasse.

    30. september 2015 - 00:39:47 · Otselink

  • Minul on küll suhteliselt väike kogemus erinevate projektide juhtimisel ja ilmselt ka väike töömaht, kuid mulle väga meeldib https://www.paymoapp.com/project-management/ :)

    30. september 2015 - 00:46:24 · Otselink

  • Ai kui õige vestlus! Olles ise töötanud aastaid Harvesti ja veel mitme teise tarkvaraga jõudsin ise arusaamisele, et puudu on kõiki projekte arvesse võttev ja reaalsusega kohanev planeerija... ja nüüd me oleme selle teinud! https://www.hourdini.com . Ideaalne on väiksemale disainibüroole, kelle jaoks nii palju tööd ei kirjeldata ticketitena (nagu Jiras) ja kes ei tee väga keerukaid projekte... Aga küsimusele "millal see koduleht võiks valmis saada" annab ta sinu sisestatud tunnimahu põhjal realistliku vastuse sekundiga.

    Oleme hetkel kogu oma fookuse suunanud esimeste kasutajate abil süsteemiloogikate parandamisele, konto loojatele saadaksin läbisõidu tänasest tootest (siin see link aeguks paari päevaga, sest uuendusi tuleb hetkel palju peale), astuge aga ligi https://app.hourdini.com/signup ja räägime pikemalt :)

    30. september 2015 - 02:20:11 · Otselink

    1

    • olen ka selle kasutusse võtnud. tundub loogiline.

    Loe kõiki

  • Pakume siis enda toodet ka :)

    Breeze (https://www.breeze.pm) - põhimõtteliselt Trello ja Basecampi mashup. Lisaks on veel olemas ajahaldus(time tracking), kalendrid ja resursside jaotus.

    Kui peaks veel vaja minema Gantt graafikuid siis seda saab ka :) Ganttile https://www.ganttile.com - meie enda poolt loodud tööriist, mis teeb Breeze projektidest Gantt graafikud.

    30. september 2015 - 15:48:30 · Otselink

  • MarkoN 8 a

    JIRA osas tasub Trinidadi poole pöörduda. Oleme Atlassiani asjadega tegelenud aastast 2008, nii et kogemusi jagub. Lisaks saab meilt vajadusel ka keerukamat arendust küsida. :)

    30. september 2015 - 17:31:02 · Otselink

  • UI kohapealt meeldis mulle kõige rohkem ASANA https://asana.com/pricing mis tuli just 2.0 versiooniga välja ,kui lihtsam workflow, siis sobib väga hästi.

    30. september 2015 - 23:42:51 · Otselink

    3

    • Asanas ei ole mingit time trackingut?

    • Aa, okei, tundub et tahab Harvest-it kõrvale selle jaoks. Samas Harvesti pricing on päris kirves, üle 1 inimese on juba $49/month ehk kallim kui Jira.

    Loe kõiki

  • http://project-management.zone/system/agilefant,openproject,teamwork-com
    http://project-management.zone/ranking/planning

    OS kalendrid SaaSina enamvähem.

    Kui data palju, siis "korralik UI" või äpp oleks ikka super-tüütu. Samas ka Win 8.x kasutatakse.

    Thunderbird on mulle alati haldanud kõik vajaliku ja mitte midagi rohkem, küll teevad add-on'i kui millestki reaalseslt puudust tuleb.

    01. oktoober 2015 - 01:55:19 · Otselink

  • Viimase 2-3 aasta jooksul proovinud paljusid, aga hetkel reaalsus on outlook calender/people/tasks tööaja ja tegevuste plannerimiseks ... ja eraldi süsteem reaalse tööaja sisestamiseks, arveldamiseks jne. Kogemuspõhiselt, need lahendused on tõesti nii et "kõik ühes head asja lihtsalt polegi" ja muidugi tuleb siia juurde teatav ajakulu õpetada kuidas kasutada, ajakulu andmete sisestamisel, ajakulu kontrollimisel kas andmed on õieti sisestatud jne, outlook suuresti jätab selle ära, aga muidugi ei ole see mingi ideaalne lahendus (pigem et saab hakkama) ... Nõus et hea ja vajalik teema ...

    01. oktoober 2015 - 15:35:59 · Otselink

  • kes githubi kasutavad võivad lihtsalt issuete peale ehitada asjad

    https://gitter.im/ - chat
    https://www.zenhub.io/ - kanban

    02. oktoober 2015 - 23:23:32 · Otselink

  • Seni Wrike.com peale pidama jäänud. Kasutame ca 2 aasta juba. Eelnevalt kasutasime Asanat aga seal aegade märkimine käib läbi harvesti ja väga kohmakas. Sai läbi testitud paarikümne ringis erinevaid tarkvarasid, seni tundub Wrike parim olevat. Meile vähemasti.

    22. oktoober 2015 - 00:32:37 · Otselink

  • Tegin kiire läbisõidu Hourdini võimalustest täna: Paar disainibürood on pärast teemasse süvenemist tulnud ringiga siia tagasi sest tähtaegades püsimise teema on osutunud väga kõnetavaks teemaks...

    11. detsember 2015 - 13:52:15 · Otselink

    3

    • Agentuurile tundub üsna väärt tööriist :)

    • Uu, võtan kohe kasutusele!

    Loe kõiki

  • Kunagi sai sellist asja kasutatud ja jättis väga hea mulje, kuid nüüd pole enam paar aastat kasutanud. Kõiki neid 3e rakendust saab koos kasutada.

    http://www.dobambam.com/
    http://www.getchime.com/
    http://www.springloops.io/

    18. detsember 2015 - 11:07:32 · Otselink