Estonian Contemporary Architecture

veeb · newton · eesti arhitektuurikeskus

aprill 2015

estonianarchitecture.com

Lühikirjeldus

Website is a database of Estonian contemporary architects and their work. Idea behind the site was to build a strong and great-looking portfolio that is an easy reference once making new business contacts abroad. Newton focused on building a visual identity that carries the spirit of architecture/structure and with few words give the idea of the content already on the first page. The feeling and look of the website was later translated to powerpoint slides and print materials.

Tootjafirma

Newton

0 meeldimist
  • Oliver 8 a

    Alati poetab pisara kui vinge content presenteeritakse sedavõrd... tagasihoidlikult (loe: igavalt)

    14. aprill 2015 - 15:37:40 · Otselink

  • ma ei tea mulle meeldib , et täna on selliste suurte piltide ja lihtsuse moevool http://estonianarchitecture.com/object/private-house-in-alliku/

    14. aprill 2015 - 16:20:37 · Otselink

  • Pisut pentsik, et kui scrollin üksiku projekti kõige alla (ja eriti mahukamate projektide puhul) on mu ainukesed edasiliikumise suunad arhitektuurikeskus.ee, eas.ee ja Facebook või.. tagasi üles scrollida.

    14. aprill 2015 - 16:31:28 · Otselink

    3

    • Mina isiklikult kasutan brauseri back-nuppu ja lehel selle puudumine pole kunagi häirinud. Aga selle paneku häda on enamasti selles, et lehele viidatakse mitmest erinevast kohast.

    • history.go(-1) oleks ikka väga abiks, Ma lohistan trackpadi peal kahte sõrme paremale, aga nupp oleks mugavam. Hiirt vasakusse ülanurka ei viitsi absull vedada :)

    Loe kõiki

  • tajo 8 a

    mulle meelidb. fotod pääsevad ilma liigsete kellade/viledeta kenasti mõjule.

    14. aprill 2015 - 19:34:53 · Otselink

  • Mida mõjusam visuaal sisuks, seda enam võiks veeb ise minimalistlik olla, siis on see hästi lahendatud. Aga karusselli ei usu.

    27. aprill 2015 - 14:24:58 · Otselink