Leeride sõda

  • Kriv 9 a

    (Järgnev on mängu kirjeldus, võta huumoriga.)

    Mõni pixli topic läheb kohe leekidesse, kui kellegi kõrge disaini standard saab solvata. Sellistes teemades purskavad tuld kordamööda kaks leeri: "Puhtalt graafilise disaini koha pealt küll väga kole" vs. "Oluline on see, kas veeb toob äritulemusi või mitte." Muidugi on ka neid, kel sõjad juba peetud ja vaid muigavad teksti peale (manitsedes end, mitte sekkumast).

    Palju on väiteid, aga vähe näiteid. Misasi on siis hea disain? Seega, kes soovib väikesest mängust osa võtta palun postitage järgnevad kolm näidet:
    1) Parim veebidisain maailmast.
    2) Parim veebidisain eestist.
    3) Parim veebidisain minu enda repertuaarist.

    Mängul on vaid üks reegel: Ei tohi laskuda diskussiooni teemal "mis on disain", vaid sinu näited peavad rääkima enda eest. Võid aga põhjendada oma valikut.

    26. märts 2015 - 20:10:36 · Otselink

  • 1) Apple.com - (vabandan igava valiku pärast, aga) imeline storytelling, soojad ja usaldust tekitavad turundusvõtted, laitmatu tooteesitlus kuni toodete tehniliste detailideni välja, tootegruppide selge jaotus (ok, see on selle ettevõtte puhul ka paganama lihtne), väga arusaadav lehe ülesehitus. Ja lõppeks "Puhtalt graafilise disaini koha pealt küll väga ilus!"

    2) Toggl.com - maailma näitest võrratult lihtsam leht, aga ka võrratult lihtsam organisatsioon. Kõik oluline on väga kiiresti leitav, toode on atraktiivselt ja lühidalt esitletud. Meeldib ka lõbus video ja see, et iga tiimiliikme tutvustusega on justkui võrdselt vaeva nähtud - ütleb ilmselt nii mõndagi firma kultuuri kohta.

    3) Antenn.ee - rohkem kui aastatagune üllitis minu enda poolt. Raske tunnistada, et ühtegi pärast seda valminud tööd ei saagi sajaprotsendiliselt enda loominguks nimetada. Puhtalt graafilise disaini koha pealt nüüdseks tundub ka mulle juba üsna kriiskav.

    Minu väljaütlemised siin foorumis võivad olla subjektiivsed, vaieldava väärtusega ja väljendada isiklikku maitset ilma liigset filtrit rakendamata, kuid ei ole kunagi mõeldud kellegi töö solvamiseks ega kellegagi sõdimiseks.

    26. märts 2015 - 22:36:46 · Otselink

  • Dim 8 a

    Aga ongi sedasi. Disainer, kelle tööks on luua ainult disaini, näebki ainult oma disaini. Ükskord kui see disainer loob omale omaenda ettevõtte, disainib omaenda veebilahenduse, siis ta alles hakkab mõtlema või nägema, kui palju tema disain reaalset raha tegema hakkab. Ja ei pruugigi head raha teha. Arvestagem seda, et väga paljudel inimestel on ilust kama kaks, loeb ainult tema kasu. Suudad pakkuda talle tema kasu, siis on ta õnnelik ja tellib ja annab raha. Nii lihtne see elu ongi.

    Hea disain on see mille eest makstakse. Kui veebilahendus toob raha sisse, siis on disain hea. Kui mõne kunstikriitiku meelest on leht elu parim, aga reaalset raha ei tooda - no siis 99,99% inimesi ei nõustu kriitikuga.

    31. märts 2015 - 21:57:37 · Otselink

    4

    • if ((CompanyValueId) > "100000" and data (WebInvestmentId) <="1000")) then // Growth Mode if ((CompanyValueId) < "10000" and data (WebInvestmentId) >="1000")) then // Error Mode

    • tore arvamus, aga palun austa topicu reegleid ja too näiteid oma nägemusest hea disaini suhtes. Kui leht ise ei tõesta su pointi siis kirjuta seletav tekst juurde. Ainult filosofeerida on vähe tühine.

    Loe kõiki

  • tajo 8 a

    :D

    01. aprill 2015 - 17:17:37 · Otselink

  • 1) http://v4.2a-archive.com ja teised http://www.2advanced.com/portfolio/

    2) http://www.nowinnovations.com ja http://www.kau.ee

    3) Peale pixel.ee browsimist polegi midagi enda oma lisada, ilusad tööd ja veatud pixli listis, ülekompetiivsed mingis mõttes isegi, aga ilus vaadata küll.

    02. aprill 2015 - 14:24:28 · Otselink

  • Kriv 8 a

    1) www.google.com - minimalism. Disaini luues on hea siia tulla ja mõelda, kuidas saaks nii lihtsaks (et toote vajadused oleksid veel esindatud).
    2) toggl.com - selge ja sõbralik.
    3) movieatmyplace.com - olen pigem arendaja, aga võtsin ette disaini katsumuse. Palju asju saaks veel paremini, aga kui sõpru filmile kutsuda (kas koju või kinno) on päris hea filmi valida hääletades, kui valik kohe ees ja treiler kliki kaugusel. näiteks

    Veidi kahju, et teema käima ei läinud. huvitav oleks veel näha näiteid heast disainist, ükskõik mis see sõna sulle peaks tähendama.

    05. aprill 2015 - 11:04:55 · Otselink