Loghuman.com

veeb

oktoober 2014

loghuman.com

Lühikirjeldus

Readable app logging without the noise.

Eraisikud

0 meeldimist
  • Kuldar 9 a

    https://loghuman.com

    Natuke uut Eesti disaini – ehitasime sõbraga põlveotsas midagi enda arvates ägedat. Eesmärgiks äppide, veebide lihtsam träkkimine ning silma peal hoidmine. Avalik veeb nii mobiili- kui retinakindel, äpp võib ise kohati nurkadest toores olla. (Enda lemmik easter-egg on logol paremklikkimine :)

    Kes ise järgi proovida ei viitsi, võib screenshoti siit näha.

    07. oktoober 2014 - 06:47:23 · Otselink

  • üldmulje on hea, aga nagu eesti disainile omapärane on seal kontrastsusega suured probleemid: hall tekst hallil taustal, helhall tekst valgel taustal .

    Kui eesmärk on millelgi silma peal hoida siis võiks see kõik olla märgatav. Võta kasvõi slogan "Get insight into your application through a live stream of events" mis on vaevu taustalt loetav ja mul ei ole silmad haiged, monitor on ka tavaline juust ei ole retina ega midagi :D

    07. oktoober 2014 - 08:27:30 · Otselink

    4

    • kui 90% infi sulandub tausta, siis ju piontless, aga peaasi, et kodumaine

    • mõned hallid elemendid ja kohe 90%

    Loe kõiki

  • Suurepärane selgroog aga aeg liha peale kasvatada. Olen rumal aga harjunud paari asjaga:

    1. Avalehel võiks olla selgem üleskutse mis ma tegema pean: see sign-in on üleval paremal kuhu meie kultuuriruumis keegi ei vaata.Viska sinna screenshoti ja tutvustava lause vahel suur roheline nupp, kui muud ei viitsi - nt et vaata tutvustusvideot või tutvu läbi 30 päeva prooviaja.

    2. Mul on tekkinud harjumuslik eeldus et alustava B2B v tehnilisema ettevõtmise elujõudu hindan kuidas rajajad läbi blogi suhtlevad oma teemavaldkonnaga - ei pea olema sotsiaalmeediat või kogukonna ülesehitamist, lihtsad teemga ja ajaga kaasas käivad käsitlused mis näitavad kompetentsi. Sest suurem osa B2B huvilistest teeb enne palju uurimustööd kui vajutab prooviversiooni kasutamise nupule või võtab teiega ühendust.

    Eriti juhul kui teie äpp küsib ligipääsu teiste firmade äppidele - mis on väga delikaatne küsimus igas väiksemasgi firmasiseses IT meeskonnas. Mõelge ise oma näidetele: et tänapäeval kui privaatsus on esmane küsimus - kas keegi kolmas osapool peaks teadma et ettevõtte rakenduse läbi on võtmeklient upgradei'nud jne.. Korporatiivne IT ütleb "nein, nein, nein"..

    Loodan et ei eksinud palju ning mõtetest oli kasu.

    09. oktoober 2014 - 11:49:27 · Otselink

    3

    • Workflowd tutvustavat ja nõu andvaid blogiposte on samuti plaan kirjutada, kohe kui järelejäänud karvased servad ära silutud saab.

    • Tänan, jään ootama. Kasutan ise erinevaid start-upide loodud tööriistu korporatiivses keskkonnas ning seetõttu julgen lisaks soovitada et peale suurepärast esmamuljet kõik taandub teenindusele.

    Loe kõiki