Kes annaks ilmale uue näo?

  • Ellu 9 a

    Eesti esimene ilmaportaal ilm.ee vajab värskendamist. Kuna veebis liiguvad trendid ja tehnoloogiad kiiremini kui valgus, siis ootame tulevikku suunatud lähenemist nii kujunduses kui ka tehnilistes lahendustes.

    Vajame:
    1. 2 kujundust (m-ilm ja veebiversioon või täis responsive design(RWD) lahendust
    2. täisfunktsionaalset frontendi (CSS ja HTML)
    3. sisu korrastamist parima kasutuskogemuse (UX) saavutamiseks

    Pakkumisi ootame ilm@ilm.ee

    11. september 2014 - 16:14:20 · Otselink

  • kaups 9 a

    Defineerige kuvad, mida vajate, näiteks urlidena, see on väga väga poolik briif, justkui kiiruga visatud. Briifi praktiliselt polegi, sest võib tähendada nii pilvelõhkujat ja eramut.

    11. september 2014 - 16:50:41 · Otselink

  • Ellu 9 a

    1

    • Mis osas need graafikud jm andmelised väljad kujundatavad on? Päris segane on see lähteülesanne tõesti. Äkki teete korraliku briifi ning proovite uuesti :)

    Loe kõiki

  • Allar 9 a

    No vaated küll, aga mis sellest pudrust alles peab jääma? Seal ju 50% reklaamipinda.

    11. september 2014 - 20:40:23 · Otselink

    10

    • Kaups, on ehk linki sellisele uuringule? Sooviks lugeda. Mul suurem kogemus printmeedias reklaamiga.

    • ma pakun et asi pole mitte uuringus vaid ärimudelis. Eestis on raske kallist reklaamipinda müüa. Teisalt on meil online meedia, kahe suure poolt ära jagatud, kes dikteerivad hinnad.

    Loe kõiki

  • Allar 9 a

    Eelmise küsimuse point ei olnud mitte kritiseerida reklaami osakaalu, see on tõesti iga portaaliärimehe enda otsustada, minu poolest pange või 100% reklaami sinna, veel parem, 2 kihti, esimene transparent.

    Aga nali naljaks, kusi kaljaks, pigem küsimus briifis, puhtsportlik huvi, et kui soovitakse reaalselt uut kujundust, siis peab ju tellija ütlema, mis plaanid tal on kujundusega sh palju ja kus hakkab reklaami olema. Kujundaja päris lampi ju seda ise määrama ei hakka. Muudest elementidest rääkimata.

    Lihtsalt väike vihje sellele, et tehke ikka korralikum kirjeldus, mida soovite :)

    /rant/ PS: Ennast ajab päris tihti närvi küsimus stiilis, et "palju uus kujundus maksab". Kui suudetakse nii kaugele mõelda, et oleks vaja uut kujundust, siis võiks ju nattttukene edasi pingutada ja mõelda sellele, et mida selle uue kujundusega peale võiks hakata, mis seal olema peaks, kus midagi olema peaks. /endrant/

    12. september 2014 - 17:59:30 · Otselink