Teleport

veeb · velvet · teleport

mai 2014

teleport.org

Lühikirjeldus

Teleport on peatselt avanev teenus, mis võimaldab kasutajal teha tarku otsuseid töö- ja elukoha valikuid kaaludes.

Tootjafirma

Velvet

Klient

Teleport

0 meeldimist
  • jüri 9 a

    http://teleport.org/

    Teleport on peatselt avanev teenus, mis võimaldab kasutajal teha tarku otsuseid töö- ja elukoha valikuid kaaludes. Esmalt küll San Franciscos, kuid ilmselt peatselt kogu maailmas.

    Loe lisaks Techcrunchist

    21. mai 2014 - 11:04:40 · Otselink

    1

    • jäi ka eile silma, väga lahe idee, eks näis mis sellest tuleb :)

    Loe kõiki

  • lahe teostus

    21. mai 2014 - 16:18:56 · Otselink

  • Tauno 9 a

    Esilehte mobiiliga (Samsung S3) vaadates pole aru saada, et alla scrollides on veel contenti.

    Esimene klikk on paremal üleval asuvatel triipudel, sealt valin How Does It Work? Näidatakse sedasama staatilist tabelit. Tundub, nagu ei saakski midagi peale selle tabeli vaatamise teha.

    21. mai 2014 - 16:49:28 · Otselink

  • tajo 9 a

    nii kena :)

    21. mai 2014 - 18:59:56 · Otselink

  • Avalehe kasti lugedes jooksis algul juhe kokku. Kuna mingit indikaatorit pole selle kohta, mis suunas liikumine on, eeldasin et vasakul on From, ja paremal To. Numbreid vaadates vaadates mõtlesin et on mingi arvutusviga vms kuna ei tahtnud klappida minu loogikaga. Alles alt väikest teksti kokku veerides sain poindile pihta. Äkki oleks loogiline vahetada pooled ära või muudmoodi indikeerida "parem" pool.

    About lehe tekstis lõikude vahe kuidagi kitsaks jäänud.

    22. mai 2014 - 10:48:54 · Otselink

  • Mulle kujunduslahendus hästi meeldib ja eriti tore on alla kerides vasaku ja parema poole vaheline kerimise animatsioon. Pean küll tõe huvides ütlema, et avastasin selle alles kolmandal lehekülastusel, äkki see "skip"-nupp on natuke liiga tagasihoidlik? :/

    Testimonials-slideril suure kuvari pealt vaadates mõnus touch sees, slaidid ei vahetu päris niisama tuimalt :)

    Kui sisu kallal norida, siis vähemalt mina olen selline natuke puise peaga ja mulle peab asjad hästi selgeks tegema. Seetõttu häirib natuke, et ma ei leia avalehelt kuskilt ühelauselist arusaadavat vastust küsimusele "Mis on Teleport?". Saan aru, et lehel on ülevalt alla jooksev storyline ja tegelikult see "SEARCH ENGINE FOR DIGITAL NOMADS" ütleb ju küll... Ah, võib-olla on mul ongi lihtsalt keskendumisraskused, et isegi nii kaugele ei jõua keritud ja juba kärsituks muutun.

    22. mai 2014 - 10:51:57 · Otselink

  • surdna 9 a

    +1 selle kohta jah, et summa tulba all võiks asuda loogilises kohas (ehk siis linna all mille kohta info käib), mitte et peab väikest kirja lugema. Kujundatud on ju nii, et sellel alumisel värvilisel kastil ka see eraldus "joon" sees (tekib üks terviklik tulp), et puhas error selle suhtes kuidas inimene informatsiooni tarbib.

    Muidu ilus leht :) Kahju, et avalehe slider enam ei tööta kui lehel veidi edasi kerid.

    22. mai 2014 - 15:33:52 · Otselink