Galerii WP theme

  • kaups 9 a

    Hei, proovin siitkaudu ka ideid saada. Plaanin oma (tänu droonile ja täiskaadrile taastärganud) fotograafiahuvi väljenduse omanimeliseks koduleheks konverteerida, lisades ka müügipoole (olen varem oma pilte müünud ja töötas okeilt). Mõtlesin teha mõnele WP valmispõhjale.

    Mida pole leidnud, on ideaalne WP theme oma pildipanga esitamiseks. Esialgu ilmselt kuni sadakond, ajapikku järjest täienev valik.

    Minimalistlik (aga mitte ilmetult "liiga tavaline", responsiivne, igas seadmes veatult töötav, igal pildil oma loogiline url (pilt on wp postitus), kategooriatesse jaotatav, otsing, paginatsioon, kaasaegne, smooth. Tahan ka kontaktivormi vms iga lehe alla panna, seda siis pildimüüki silmas pidades. Mingid sellised elementaarsoovid. :)

    Kõik, mida seni leidnud, on alati mõne väikese puudusega. Mõni crashib iPadis, mõnel peab pildile mitu korda vajutama, enne kui avaneb, mõni peidab menüü täielikult ära, mõnel puudub paginatsioon (ei taha continous), mõni ülefunktsioneeritud jne.

    Ühe ostsin (hetkel http://kaupokalda.com näha test) ja selle menüüd peaks hakkama ümber tegema lihtsamaks, samuti pole sellel paginatsiooni, kasutab erinevaid post type (st hiljem kui themet vahetada tuleb hakata baasi ümber konvertima vms), "related items" on tal lihtsal "kõik pildid", mitte loogiliselt juurde pakutav jms. Muus osas väga kena. Jama lugu, kui pead ostma, et näha, kuidas töötab, kuidas admin tehtud. Läheb kalliks veidi. Eks kui ei leia midagi head, tuunib seda konkreetset koodi tasemel, aga võiks ju valmisasi olla, soovid pole ebaloomulikud :)

    Esteetiliselt meeldib väga, kõik väga hea üldiselt.
    Templiit muidu see http://onioneyethemes.com/omm/

    Mõned veel, mis silma jäänud, aga pole "päris see":
    http://themes.themegoods2.com/cesar/
    http://ellipsis.tymberry.com
    http://themetrust.com/demos/hero/

    Siis veel üks photo stocki templiit http://graphpaperpress.com/themes/stock-photography/#demo-full

    Kaevasin ka siin http://graphpaperpress.com/wordpress-themes/photography/

    16. mai 2014 - 16:22:34 · Otselink

    2

    • telli veeb okiast ;)

    • seda ettepanekut ma ootasin jah. aga ma tahan seekord teistpidi proovida, selle kiirelt ära lahendada millegi lihtsaga ning õhtud pildistamisele, mitte töö tegemisele kulutada :)

    Loe kõiki

  • Aga miks ainult WordPress?

    http://koken.me
    Väga hea kasutajaliidese/templeidikoodiga, kogu vajalik funktsionaalsus peaks olemas olema.

    16. mai 2014 - 18:45:39 · Otselink

  • kaups 9 a

    Tänud, ei välista üldse ka teisi asju, kuna vajadus on konkreetne ja sihipärane. Kui SEO jms kõik klapib, on väga timm. Esmamulje põnev, uurin lähemalt.

    Tavapäraselt ei kipu teistele platformidele kiirustama, sest WP on tänaseks standard ja endiselt tõusvas joones, väga elujõuline ja kui ikka 1000 pilti korra sisse panna, ei taha mõeldagi selle peale, et viidatud Koken näiteks paneb 3a pärast pillid kotti ja ütleb - sorri, tõstetud papp sai otsa :)

    Kohe leidsin ka ideaalilähedase skinni, uurin edasi.
    http://regale.koken.me

    16. mai 2014 - 19:08:06 · Otselink

  • kaups 9 a

    Paningi kokeni ja tundub kümnesse asi, uurin nüüd templiite jms. Tänud, Andrus.

    16. mai 2014 - 20:22:58 · Otselink

  • Mis droon sul on? Ise käin vahel Tõnismäe või Kadrioru pargis lennutamas ... ise ehitatud quad ... kui viitsin akut laadida ... ja peale tööd veel energiat on lol ...

    17. mai 2014 - 01:32:49 · Otselink

  • kaups 9 a

    Dji Phantom 2 Vision+ http://www.dji.com/product/phantom-2-vision-plus
    Müüakse ka Eestis, laos olemas ja tollimaksude jms jamade vältimiseks soovitangi siit osta www.gps.ee

    Vaja läheb vähemalt paari akut, ise plaanin 5-6 tk kokku. Aku kestab ca 20-25 minti, sõltub lennust, temperatuurist jms. Levib vähemalt kilomeetri lagedal, eile just katsetasin rannas. Tuleb FCC rezhiimi panna.

    Feissaris temaatiline grupp https://www.facebook.com/groups/aerofotograafia
    Ja siin mul mõned lõikamata testlennud https://www.youtube.com/user/kaups007/videos
    Väga stabiilne video on, gimbal on super. Suurema tuulega tuleb küll kerge jello sisse kohati. Video kvaliteet ise jääb alla fotokvaliteedile. Fotosid lasin A1 peale välja ja väga hea, 50+cm pealt enam vahet ei tee, kas peegel või pisike aerokaamera.

    17. mai 2014 - 16:50:30 · Otselink

    1

    • link see zoom out on hea nagu resizeks miskit ultra hi res fotot lol

    Loe kõiki

  • kaups 9 a

    Eks ma proovin neid ka. Aga ma ei taha olla (vaid) üks miljonist kusagil stockis. Ja mu pildid on paljuski kohaliku tähendusega.

    17. mai 2014 - 22:10:27 · Otselink

  • Tead, ma soovitaks 500px nagu vaalas ja enda lehele kui tahad saad ju sealt fotod lasta läbi feedi. 500px ei ole suvaline stock fototode portaal, rohkem nagu fotograafide sotsiaalvõrgustik.

    19. mai 2014 - 11:40:13 · Otselink

  • Või siis flickr ja sealt läbi feed'i pildid oma lehele?

    20. mai 2014 - 10:18:51 · Otselink

  • no tal uhke leht juba üleval , mis siin enam soovitada ja ega ta vist progema ise ei hakka ka neid asju muidu tõesti 500px või smugmug ja liides oma saidile oleks targem valik ja rohkem publikut

    20. mai 2014 - 13:51:36 · Otselink