Uus Eesti disainerbränd ZAFRAN

  • Mul on heameel teatada, et tulime turule uue Eesti disainerbrändiga
    ZAFRAN:

    Esmase tootevalikuga saate tutvuda meie eKODU's: http://www.zafran.ee/

    Juba homme (esmaspäeval, 12.05.14) võimalik kasutada ka täiesti uutmoodi teenust: http://www.zafran.ee/autorikangad.html

    Igasugune tagasiside veebidisaini ja -lahenduse kohta on teretulnud!

    Meeldivat pühapäeva.

    11. mai 2014 - 05:59:26 · Otselink

  • ZAFRAN on registreeritud kaubamärk [...]

    Kus kaitsud ja mis klassid? Või vana hea stamp tekst?

    11. mai 2014 - 23:53:16 · Otselink

  • Lisame detailse informatsiooni veebipoe tekstidele juurde. Aitäh tagasiside eest.

    12. mai 2014 - 00:47:54 · Otselink

    2

    • Tegelikult viitasin asjaolule, et ei leinud kaubamärgi registritest antud kaubamärki. Aga eks see nimistu täieneb ka viivitusega.

    • Ise ootame ka, et see avalikuks muutuks juba kaubamärgiregistris. Hetkel oleme registreerinud kaubamärgi Eestis, klassid: 25 & 42.

    Loe kõiki

  • Hoosh 9 a

    Kena. Sellie ala kohta võibolla liiga vaoshoitud ja kandiline - äkki on liialt kindlapeale välja mindud. Ka logo lubaks ju oluliselt lõbusamat veebi pilti. Millegipärast mulle ei meeldi dropdowni välimus - isiklik dilemma pigem.

    12. mai 2014 - 09:53:32 · Otselink

    1

    • Aitäh tagasiside eest, Hoosh.

    Loe kõiki

  • Ilus leht , mulle meeldis

    * kaubamärgiregistrist ei leidnud ZAFRAN kaubamärki
    * protsessori lõi ikka suht kuumaks ja ventikad mühisema , tasub ressursikasutuse üle vaadata.

    12. mai 2014 - 10:41:57 · Otselink

    1

    • Aitäh tagasiside eest, vaalaskala. Kaubamärgiregistrist peaks lähipäevil olema nähtav registreering. Vaatame ressursikasutuse üle ning anname parima, et kasutajamugavus oleks kvaliteetne.

    Loe kõiki

  • Lauri. 9 a

    Template: http://html5up.net/twenty (nagu paljud/enamus BluCloud portfolios leiduvatest töödest). Litsents + viited algautorile (http://html5up.net/license) ilusti eemaldatud.

    Millegipärast surutakse juba 1280px laia reso juures off-canvas nav peale – tulemuseks peidetumad sisulehed.

    12. mai 2014 - 12:16:00 · Otselink

    5

    • Peamine töö ja aur on suunatud sisule ning üldise kuvandi loomisele - olgu see templiidile tehtud või mitte (templiid annab eelise kliendile saavutada soovitud lahendus soodsamalt).

    • Seega kõik on individuaalne, mõnele loome rätseplahenduse, teisele mitte. BluCloud'ist rääkides, siis meie viimaseid töid pole meie veebis kahjuks veel nähtavadki, kuna uuendame oma veebi ja kuvandit

    Loe kõiki

  • Kasutasime tõesti HTML5UP Twenty template'i alusena avalehekülje jaoks, kuid enamus sellest on muudetud. Viite algautorist lisame koodi, nagu alati ning kliendid, kes meie kaudu oma veebilahendusi on tellinud, on teadlikud, kas kasutatakse lahenduse loomisel valmiskavandit või luuakse rätseplahendus.

    HTML5UP Twenty viide meie index.html failis:

    <!DOCTYPE HTML>
    <!--
    Twenty 1.0 by HTML5 UP
    html5up.net | @n33co
    Free for personal and commercial use under the CCA 3.0 license (html5up.net/license)
    -->

    Aitäh tagasiside eest ning 1280px pealt off-canvas on taotuslik, UX pärast, muidu antud lahenduse menüüriba JavaScript hideClass ei toimiks tahvelarvutites. Seega menüü ei muutuks iPad'is scrollimise ajal aktiivseks.

    Veebipoe osa on 60% ümberkirjutatud ja disainitud templiidile, mis omas vajalikke funktsioone, kuid välimus totaalselt sihtgruppi arvestades ning eesmärkidele lähtudes muudetud.

    12. mai 2014 - 16:56:47 · Otselink

    5

    • Kui lisaklikk pole tarvilik, siis peab päris palju scrollima. Mõtle nüüd taaskülastaja peale, kelle ainus eesmärk on veebipoodi jõuda.

    • Sellessuhtes küll, aga eks seda näitab edasine külastajate monitooring ja tagasiside, mille eest väga tänulikud oleme - see alles algus. Aitäh.

    Loe kõiki

  • FF 29 peal on ostukorvi leht natukene katki link

    - Esemevaates suuruse valiku asetamine "lisa ostukorvi" ja "koguse" valikust nii võrd eemale on taotuslik ?
    - Ostukorvi otsisin ka päris tükkaega taga + mingi vihje võiks olla, et mul seal ostukorvis on ka midagi kui ma olen sinna esemeid lisanud
    - Transpordi valikul on tõesti oluline kogu see info mida küsite ? SmartPOSTi ja Post24 puhul piisaks telefoni numbri, e-maili ning sihtkoha valikust

    13. mai 2014 - 09:18:53 · Otselink

    2

    • Tänud tagasisidele, tegime korda ostukorvi lehe FF peal. Esemevaates viisime "Lisage ostukorvi" & "Suurusevaliku" teineteisele lähemale. Aitäh sulle, laaneke. Teised muudatused mõtleme veel läbi.

    • Hea tähelepanek ka andmete küsimise juures - jätsime ainult Nimi, E-post & Telefon väljad - peaks saama kiiremini ja lihtsamalt ostuprotsessi läbitud nüüd - veelkord tänud.

    Loe kõiki

  • Et kui muus osas on asi visuaalselt paigas siis avalehel kellektsioonide rubriigi taust on niipalju tume ja suvaline, et esiteks ei paista fototaust mustast taustast läbi ja näeb kuidagi sünge ja äkki isegi kohatu/mitte teemasse välja. Tekstiblokkide küljenduse osas pole ma ka eriti kindel - maru suured reavahed ja jube üksikud on need tekstid igalpool, äkki ei peaks tekstirida nii pikk olema. Muidu kift - seda sama toorest energiat ja katsetust, mis rõivastesse läheb tahaks veebis ka natuke näha.

    13. mai 2014 - 11:46:25 · Otselink

    2

    • Aitäh sulle tagasiside eest - muutsime seda avalehe kollektsioonide osa tausta overlay'd läbipaistvamaks ning nüüd peaks olema paremini nähtav.

    • Vaatame ja katsetame ka, mida tekstiblokkidega praegu teha annaks - proovime veebi kohendada ka nii, et see toores energia, mida toodetesse panustame ka sealt välja paistaks. Aitäh.

    Loe kõiki

  • tajo 9 a

    minu 2 senti. tahaks nt. osta pintsakut. tundub põnev. aga neljast pildist neli on põhimõtteliselt väikesed fragmendid: http://www.zafran.ee/tellimine/zafranss14/ss14-kosmiline-pintsak ühegi foto peal pole korralikku täisvaadet ei väljast ega seest, alati on kuskil midagi lõigatud või nurga all.

    13. mai 2014 - 14:23:14 · Otselink

    3

    • Samad motted tekkisid ka endal , jäid kirja panemata. Ja siis pintsaku kohta küsimus, et Väiksemat numbrit saada peab tegema mida ?

    • Lisasime ainueksemplar toodetele lisainformatsiooni, kuidas võimalik saada teisi suuruseid ja mida selleks tegema peab - olen sellele tagasisidele väga tänulik, aitäh teile.

    Loe kõiki