Kultuurikava

  • Tauno 11 a

    Kultuuri.net on nüüd Kultuurikava.ee

    www.kultuurikava.ee

    07. november 2012 - 15:39:37 · Otselink

  • Hoosh 11 a

    Uou... esimene pilt ehmatas ära, nii segne, et kauemaks ei jäänudki.

    08. november 2012 - 10:17:32 · Otselink

  • tajo 11 a

    Sama siin. Ühtegi fookust ei olnud, kõik ühtlane tekstikribu ja tabelid tabelid tabelid.

    08. november 2012 - 10:35:10 · Otselink

  • Seda nimetataksegi kultuuriks :)

    08. november 2012 - 10:43:15 · Otselink

  • matude 11 a

    Ülesehituse poolest natuke nagu pixli eelmine kujundus. :)
    See kokkusurutus, olematu whitespace, väiksed sisu kastid, väiksed vahed, väiksed fondid, udused ikoonid, kandilised väiksed pealkirja kastid, jne jätab kõik väga aegunud mulje, kujundus on täiesti aastast 2007 (va see kleepuv top navigation bar).

    08. november 2012 - 14:13:56 · Otselink

  • mõnesmõttes võib paralleele tõmmata vasakukäelisusega või euronicsi tootelehega kus keset lehte on mingi pilt ja kõrval tühjus. Siin on konkreetselt sisuosa 20% lehest ja muud osad 80% osas segased.

    08. november 2012 - 15:45:04 · Otselink

  • Tauno 11 a

    Eelmises kultuuri.net-is olid esilehel tänased ja homsed sündmused kronoloogiliselt ning kinokavad olid eraldi. See oli ainuke põhjus, miks seda kasutasin - üks asi oli korralikult tehtud. Nüüd peab 6 lehekülge läbi klikkama, kui tahan teada, kuhu homme õhtul välja minna ja kui kino ei huvita. Müra on tohutult palju.

    Head sündmusteportaali on raske teha - relevantse info väljastamiseks on vaja valida aeg, asukoht ja kategooria(d). Ei teagi Eestis ühtegi saiti, mis seda õigesti ja automatiseeritult teeks - alati peab tegelema andmekaevandusega. Sellest on kahju, sest tegelikult toimub palju toredaid üritusi, millest lihtsalt ei tea.

    Facebook Events on ainuke koht, kust adekvaatset infot saab.

    10. november 2012 - 08:58:12 · Otselink

  • YxPriit 11 a

    Kuidagi kirju jah.

    Kui avalehel vasakul üleval hiirega mingi sündmuse peale jääda, siis võiks see automaagiline rotation korraks seisma jääda, mitte tuimalt järgmise sündmuse paele edasi kruttida.

    10. november 2012 - 13:30:53 · Otselink

  • Tauno 10 a

    10 kuud on möödas ja pilt on ikka sama nigel. Kahju, sest tegu on Eesti ühe suurima üritusteportaaliga. Nii võib jääda headele üritustele minemata. Samas tehakse suuri kampaaniaid ja kutsutakse kasutajaid mittetoimivale lehele.

    - Tõstke kinokavad ürituste loetelust välja. Neid saab esitada teisiti, "filmi nimi + kõik kellaajad". Enamus mürast tuleb kinokavadest. Keegi ei viitsi 100 rida tulemusi läbi kammida, et leida see üks hea kontsert 8ndal lehel.
    - Tükk aega läks enne kui sain aru, kuidas leida tänaseid sündmuseid Tallinnas (selleks tuleb klikata Mis? Millal? Kus? dropdownil). Vaja oleks selget linki "Täna Tallinnas". Piirkonna valiku saaks ette ära teha, IP aadressi põhjal.
    - "täna tallinnas" jms. lehed võiks olla ka eraldi landing paged, mis tuleks välja kui vastavat fraasi googeldada
    - Loetelus tillukeste piltide näitamine ei anna midagi juurde.
    - Kui kinokavad eraldada, siis see võimaldaks sündmusi näidata lihtsamalt ja lehekülgede kaupa navigatsioonist üldse loobuda
    - Kus süüa, Ööbimine - need ei kuulu tegelikult sündmusteportaali. Seda kõike teeb Tripadvisor paremini. Hoidke parem sündmuste fookust ja tehke seda paremini.
    - Eriti hea oleks selline filter, kus ma saaks otsida üritusi näiteks max. 30 min. autosõidu kaugusel Tallinnast, ilma et ma peaks maakondade või linnade filtreid läbi kammima.
    - Lisage tagasiside vorm, Uservoice, GetSatisfaction või Tender vms. Siis ei pea Pixelisse kirjutama:)

    Paistab nagu seda saiti on tehtud ühekordse projektina, tegelikult peaks kasutatavust jätkuvalt rafineerima, tagasisidet koguma, kitsaskohti eemaldama.

    28. august 2013 - 23:42:16 · Otselink